Filter
Bölcsészettudományi Mester
Amerikai Egyesült Államok A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Mérnöki Tanulmányok MA Diplomák Áttekintése az Amerikai Egyesült Államokban 2019

Programok címmel "Master of Arts " hagyományosan állnak bölcsészettudomány témákban, mint a filozófia, a történelem, vagy az irodalomban. Masters of Arts posztgraduális programokat lehet tenni után szerzett diplomát egy egyetemi szak (Bachelor). Masters of Arts programok a címe "MA ", "Master of Arts " vagy "MA ".

A mérnöki tevékenység tervezésből, kreativitásból, kivitelezésből és karbantartásról szól. Mindezt olyan gépek, szerkezetek és eszközök szolgálatába állítja, amelyek részét képezik a mindennapi életnek. Ötvözi az empirikus úton szerzett tudást a matematika és a globális tudatosság elveivel.  

Az Egyesült Államok továbbra is a világ egyik legnépszerűbb célpontja a nemzetközi diákoknak. Egyetemek az USA-ban uralják a világranglistán, és az ország is kínál számos izgalmas tanulmány helyeken. Állami Egyetem rendszerek részben támogatott állami kormányok, és lehet, hogy sok campusok szerte az állam, több száz ezer diák.

A Legjobb Mérnöki Tanulmányok Bölcsészettudományi Mesterek (M.A) az Amerikai Egyesült Államokban 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Mérnöki Tanulmányok , Amerikai Egyesült Államok

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Art Center College of Design

Students of Art Center Graduate Program Haszongépjárművek Tervező segíteni fogja változtatni a gondolkodás az autóipar és a szélesebb területén szállítás és személyes mob ... [+]

Master of Fine Arts Haszongépjárművek Kivitelezés Students of Art Center Graduate Program Haszongépjárművek Tervező segíteni fogja változtatni a gondolkodás az autóipar és a szélesebb területén szállítás és személyes mobilitás. A program felkínálja a két szám: a jármű és a vágány és a Transportation Systems pályán. A jármű és a vágány lesz azok számára, akik szeretnének belépni, vagy adja meg újra a jármű feldolgozóipar és akik motiváltak használni a kreativitás és a stratégiai gondolkodás túl vázlattömb. A Transportation Systems track lesz azok számára, akik motiváltak használni tervezési és rendszerek gondolkodás, hogy jobb közlekedési megoldásokat a rendszerek szintjén, nem pedig a termék szinten. Egyre inkább elismerik a vállalkozások és az ipar, hogy a tervezők, hogy fontos érték jóval termék és szolgáltatás fejlesztése.Ezért mindkét sávon a program egy tantervi keveréke tervezési módszertan, a stratégiai innovációs, rendszerek gondolkodás, ügyfélközpontú kutatási és kiváló kommunikációs készség. Ez, kombinálva a szakmai ismerete és megértése az adott területen, felállítja majd a diplomások válnak ügynökök a változás széles szállítás táj. A program egyedülálló erőforrás kreatív vezetés minden jármű-gyártók, valamint a szervezetek és intézmények felelős tervezése, kivitelezése és szállít komplex közlekedési rendszerek megoldásokat nemzeti, állami és helyi használatra. A program virágozni a sokszínű hallgatói létszám. A jármű pálya a diákok jönnek erős közlekedési tervezési képességeit.A Transportation Systems pálya várja a hallgatók korábbi fokkal témákban, mint például a tervezés, az építészet, a várostervezés, üzleti adminisztráció, a mérnöki, az antropológia vagy közgazdász hozza a multi-diszciplináris kultúra lényeges előmozdítása szállítás tervezés az elkövetkező évtizedekben. Közös tulajdonság lesz lelkesedéssel akarják újrafogalmazni kényszerítő, fenntartható... [-]

Amerikai Egyesült Államok Pasadena Santa Barbara
Szeptember 2019
Nappali
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul