Filter
Bölcsészettudományi Mester
Ázsia A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Művészettörténet MA Képzések Megteintése Ázsia 2019/2020

Az MA egy olyan mesterdiploma, melyet a hallgatók olyan bölcsészeti tanulmányok végeztével kapnak kézhez, mint a történelem, a kommunikáció, a filozófia, a teológia vagy az angol. A Bölcsészettudományi Mesterdiploma követelményei között általában a tanulás, a kutatás és az írásbeli vizsgák szerepelnek.

Lesz ellátni átfogó ismereteket művészek és művészeti kapcsolódó munkák mind a képzőművészet egész történelem és a társadalmi kontextus abban az időben.

Diákok, akik teljes mértékben részét Ázsiában egyre számokat. Jelenleg, a második és a harmadik legnagyobb gazdasága Ázsiában. Korlátozás nélkül, a hallgatók leírták idejüket Ázsiában, mint a legjobb élményt az életüket. Ma, három a négy legnépesebb ország a világon a Ázsia: Kína, India és Indonézia.

Művészettörténet Egyetemi Tanulmányok Áttekintése Ázsia 2019/2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
BA-k | PhD

1 Találatok Művészettörténet, Ázsia

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
BA-k | PhD
Srishti Institute of Art, Design and Technology

A MA esztétika és vizuális kultúrák lehetővé teszi a hallgatók, hogy vegyenek részt egy sor művészeti és kulturális gyakorlatok, például a vizuális művészetek, előadóművé ... [+]

PG Professional program az esztétikában és a vizuális kultúrákban

A MA esztétika és vizuális kultúrák lehetővé teszi a hallgatók, hogy vegyenek részt egy sor művészeti és kulturális gyakorlatok, például a vizuális művészetek, előadóművészet, film és videó. Ez lehetővé teszi, hogy megértsék a történelmet és elméletek ilyen gyakorlat az indiai, valamint a nemzetközi kontextusban, hogy a hallgatók fel vannak szerelve, hogy a munka a szélesebb területen a művészetek és a kultúra múzeum / galéria / fesztivál kurátorok, kutatók, döntéshozók, tanácsadók vagy vállalkozók. Az egyedülálló tanulási és tanítási megközelítéseket ezen MA egyesítik a szilárd elméleti megértése lényeges szakterületek aktív stúdió gyakorlat, valamint a szakmai és projektek művészeti és kulturális intézmények, amelyek a diákok egy mélyebb és első kézből megértése az indiai kulturális ökológia . Ahelyett következő hagyományos művészettörténeti keretet, a tanfolyam figyelmes, hogy a követelmények és lehetőségek a mai világban, amely állandó mozgásban, és szüksége van interdiszciplináris módszerek, és a kreatív gondolkodás a társadalmi és politikai kérdések a művészeti vagy kulturális gyakorlat. Megjegyzések a valódi (dis) megjelenésről a "Shrine Empire Galéria Újdelhiben" - 2010. OKTÓBER.... [-]

India Bengaluru
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul