MASTERSTUDIES

Részidős Marketing tanulmányok MA Képzések Keresése az Amerikai Egyesült Fürdőkád Egyesült Királyság 2020/2021

MA Alkalmazott nyelvészet a leggyakoribb számos Masters vagy MA mivel közismert, amelyek nagyobb koncentrációban a tudomány és a hangsúly kevésbé az osztálytermi gyakorlatban.

A marketing és kommunikáció képzések során a hallgatók megtanulják, hogyan hozzanak létre piackutatáson alapuló marketing terveket a piaci elveket szem előtt tartva. A marketing és kommunikáció tantárgyak általában okleveles képzések vagy diplomás képzések keretében is elvégezhetők. A további kurzusok során a diákok betekintést nyernek abba is, miként segítheti a fogyasztói szokások és a piaci trendek ismerete egy adott márka arculatának kialakítását.    

Az Egyesült Királyság a Nagy-Britannia és Észak-Írország, közismert nevén az Egyesült Királyság és Nagy-Britannia, egy szuverén állam helyezkedik el észak-nyugati partján kontinentális Európában.A két legismertebb (és legrégebbi) egyetemek Oxford és Cambridge (gyakran nevezik Oxbridge sok britek) Anglia is számos más világszínvonalú intézmények, köztük több London (nevezetesen Imperial College, a London School of Economics, University College London és a King 's College London minden része Londoni Egyetem)

Bath két egyetem és két külön főiskolák. A University of Bath volt még neve University of the Year 2011-ben koncentrálódik a tudományról és a mechanika, míg Bath Spa University inkább a társadalomtudományok. Más főiskolák City of Bath College és a Northland College.

Kérj Információt Részidős Marketing tanulmányok MA-k az Amerikai Egyesült Fürdőkád az Egyesült Királyságban 2020/2021

2 Találatok Marketing tanulmányok, Fürdőkád Filter

MA üzleti és menedzsment (marketing)

Bath Spa University
MA
<
Nappali
<
Részidős
<
12&nbsp;-&nbsp;32 hónap
Angol
Campus

Fejlessze karrierjét szociálisan és etikailag elfogadott, globálisan összekapcsolt üzleti szakemberként a marketing szakterületén.

Tovább

MA a gyermekkiadásban

Bath Spa University
MA
<
Nappali
Angol
Campus

Ez a kreatív, iparágra összpontosító kurzus mély és magával ragadó tanulási élményt nyújt a szerkesztőség, a marketing, a jogok és a szerződések, valamint a tervezés és a gyár ...

Tovább