Filter
Mexikó Oaxaca

A Legjobb Egyetemi Tanulmányok in Oaxaca Mexikóban 2019

A Bölcsészettudományi Mester, avagy MA jellemzően művészeti, bölcsészeti, társadalomtudományi vagy egyéb kapcsolódó tárgyban ad egyetemi diplomát. A képzések általában 1-2 évesek.

Mexikó az egyik leglátogatottabb turisztikai ország a világon. Az ország mind a trópusi és mérsékelt égövi a diákok a legjobb időt itt. Ha szeretne tanulni a tanfolyam a Nemzeti Autonóm Egyetem Mexikó, ez lesz a ragyogó élet sok szórakozás az országban is.

Oaxaca tartják az egyik legjobb városok az oktatás több neves egyetem a városban. Universidad Autónoma Benito Juárez Oaxaca de úgy, mint az első egyetem a város.

MA-król in Oaxaca Mexikóban

Tovább Kevesebb
MA

Találat

Helyszín
Mexikó
Oaxaca
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
SIT Graduate Institute

Ismerje meg, hogyan tervezhet innovatív megoldásokat a mai összetett problémákra. Az elmúlt évtizedekben a gazdasági különbségek és a környezeti pusztítás egyre hangsúlyo ... [+]

Ismerje meg, hogyan tervezhet innovatív megoldásokat a mai összetett problémákra.

Az elmúlt évtizedekben a gazdasági különbségek és a környezeti pusztítás egyre hangsúlyosabbá vált. Ismerje meg, hogyan vezetnek a jelenlegi rendszerek a növekvő egyenlőtlenséghez, a szegénységhez és a természeti erőforrások fenntarthatatlan használatához, és megtudják, hogy az egész világon fejlesztett innovatív megoldások vannak. Azt is megszerzi a készségeket, hogy változásokat hozzon létre a társadalmak és az ökológiák fejlődéséhez.

Amit megtanulsz

A tartós változás valamennyi érdekelt fél részvételét igényli. Ismerje meg a részvételi vizsgálat és a tervezés eszközeit, hogy olyan együttműködési megoldásokat dolgozzon ki, amelyek több érdekelt számára előnyösek.... [-]

Mexikó Oaxaca
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
2 év
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul