Filter
Bölcsészettudományi Mester
Mozambik Maputo Maputo A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Egyetemi Tanulmányok in Maputo Mozambikban 2019

A MA mértéke elsősorban a diákok, akik fejleszteni szeretnék az általános matematikai oktatás vagy tanítani.

Az élénk kulturális és hagyományos művészetek Mozambik kínálnak a nemzetközi diákok a lehetőséget, hogy bővítsék globális szemléletet és tapasztalatot oktatás egy egyedi terv. Az elsődleges nyelv Mozambik portugál. A diákok előfordulhat, hogy Mozambik van egy jó hely, hogy javítsák a portugál nyelvtudás.

A második fővárosa Mozambik, Maputo híres neves egyetemek és a változatos programokat. Eltekintve attól, hogy Universidade Eduardo Mondlane ismert az innovatív és a különböző szakok.

MA-król in Maputo Mozambikban

Tovább Kevesebb

Találat

Universidade Católica De Moçambique

A Mester Educational Management és Adminisztráció törvény szabályozza sz 27/2009 szeptember 29 Felsőoktatási megjelent a Hivatalos Közlönyben I. sorozat, szám 38; alapokm ... [+]

A Mester Educational Management és Adminisztráció törvény szabályozza sz 27/2009 szeptember 29 Felsőoktatási megjelent a Hivatalos Közlönyben I. sorozat, szám 38; alapokmánya Katolikus Egyetem Mozambik és a hatályos jogszabályok, a School of Education és kommunikáció.

A tanfolyam célja, hogy fejlessze az analitikus és kritikus tudatosság az oktatási rendszerek megerősítése az értékelési képességeit szervezeti dinamika, a pedagógiai módszerek és működését az oktatási és adminisztratív környezetben a tanítási és tanulási folyamat, valamint az optimalizálás eszközök és erőforrások oktatási és közösségi hálózatban.

Célja továbbá, hogy elősegítse és a vonat vezetők, hogy biztosítsák és folyamatossága az oktatási politikák Mozambikban.... [-]

Mozambik Maputo
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul