Bölcsészettudományi Mester bad Honnef Németországban

A Legjobb MA-k bad Honnef Németországban 2018

Mester

A master 's fokozat egy tudományos fokozat nyújtani, akik átestek tanulmány bizonyítja a mesteri vagy magas rendű áttekintést adott tanulmányi vagy terület szakmai gyakorlat.

Németország, hivatalosan a Német Szövetségi Köztársaság, a szövetségi parlamentáris köztársaság nyugat-Közép-Európában. Az ország áll, 16 állam, és a főváros és egyben legnagyobb városa Berlin.

Bad Honnef egy fürdőváros németországi Bonn közelében a Rhein-Sieg kerület, Észak-Rajna-Vesztfáliában.

MA Képzések bad Honnef Németországban

Mutass többet

Mester Vezetési és Irányítási

IUBH Fernstudium
On-line Nappali Részidős 2 - 6 félév Nyílt Beiratkozás Németország Bad Honnef + 1 további

Mivel az első és eddig egyetlen német Fernhochschule ajánlunk csak angol internetes távoktatás Vezetés és irányítás konkrét tartalmat felkészülni stratégiai és operatív feladatok a vezetés és a vezető és változás menedzsment nemzetközi szinten. Már egy év után az elismert diploma! [+]

Mester Vezetés és menedzsment

Mivel az első és eddig egyetlen német Fernhochschule ajánlunk csak angol internetes távoktatás Vezetés és irányítás konkrét tartalmat felkészülni stratégiai és operatív feladatok a vezetés és a vezető és változás menedzsment nemzetközi szinten. Már egy év után az elismert diploma!

Mi különös fontosságot tulajdonítanak a magas rugalmasság, kiváló minőségű, erős gyakorlati orientáció és számos szolgáltatást és az innováció, hogy neked tanul könnyebb. A tutorok érdekében, hogy a kérdésre adott válasz, és a vizsgálatok megy kb.

Minden diák, aki beiratkozik, akkor is kap egy iPad Mini Retina *. Így van a script, oktató videók és podcastok mindig. * Action függ az időszak, lásd www.iubh-fernstudium.de/iPad Tények a távoktatás Master (MA) Vezetés és menedzsment Végzettség: Master of Arts (MA) Vizsgálat időtartama: vagy 2, 3 vagy 4 félév Nyelv: English HITELEK: 60 kredit VIZSGÁLATOK: 2-3 vizsgák minden félévben tárolni a tanulmányi központok Németországban, Ausztriában és Svájcban vagy világszerte 130 Goethe Intézetek. Még tisztán internetes alapú lehetséges! MINTA PROGRAM: ingyenes 4 hetes vizsgálatban Kiterjesztés: ingyenes Felvételi követelmények A kitöltött, egyetemi diploma, min. 180 ECTS egy állami vagy államilag elismert főiskolai / egyetemi és végső fokozatú legalább "megfelelő". Igazolása min. egy év releváns szakmai tapasztalat Igazolni az angol nyelvtudás nem anyanyelvi beszélők: TOEFL (min 80 100 pont.) Vagy IELTS (minimum 6 9 pont.) Access Options (attól függően, képesítések): 240 ECTS első fokú: közvetlen hozzáférést lehetővé 210 ECTS első fokú: alkalmassági teszt (TASC), vagy opcionális elérhetősége tanfolyamok 30 ECTS 180 ECTS első fokú: alkalmassági teszt (TASC) Akkreditáció: FIBAA, Zfu Vizsgálat kezdetén: bármikor Jövőbeli... [-]

Mester Personalmanagement

IUBH Fernstudium
On-line Nappali Részidős 4 - 8 félév Nyílt Beiratkozás Németország Bad Honnef + 1 további

Személyzeti menedzsment távoktatási nyit akkor számos tevékenység és vezetői szerepek bármilyen típusú és az ipar, és tesz egy szakértő személyes felelősséggel orientált re. Már egy év után az elismert diploma a 60 ECTS sebességű változata! [+]

Mester Humán Erőforrás Menedzsment

Személyzeti menedzsment távoktatási nyit akkor számos tevékenység és vezetői szerepek bármilyen típusú és az ipar, és tesz egy szakértő személyes felelősséggel orientált re. Már egy év után az elismert diploma a 60 ECTS sebességű változata!

Mi különös fontosságot tulajdonítanak a magas rugalmasság, kiváló minőségű, erős gyakorlati orientáció és számos szolgáltatást és az innováció, hogy neked tanul könnyebb. A tutorok érdekében, hogy a kérdésre adott válasz, és a vizsgálatok megy kb.

Minden diák, aki beiratkozik, akkor is kap egy iPad Mini Retina *. Így van a script, oktató videók és podcastok mindig. * Action függ az időszak, lásd www.iubh-fernstudium.de/iPad Tények a távoktatás Master (MA) Personnel Management Végzettség: Master of Arts (MA) Vizsgálat időtartama: A 60 kredit változat kapható 2, 3 vagy 4 félév, és a 120 ECTS változat választható 4, 6 vagy 8 félév Nyelv: német HITELEK: 60/120 ECTS VIZSGÁLATOK: 2-3 vizsgák minden félévben tárolni a tanulmányi központok Németországban, Ausztriában és Svájcban vagy világszerte 130 Goethe Intézetek. Még tisztán internetes alapú lehetséges! MINTA PROGRAM: ingyenes 4 hetes vizsgálatban Kiterjesztés: ingyenes Felvételi követelmények A kitöltött, először főiskolai közgazdasági diplomát, min. 180 ECTS egy állami vagy államilag elismert főiskolai / egyetemi és végső fokozatú legalább "megfelelő". Hozzáférési lehetőségek a 60 ECTS variáns (attól függően, képesítések): 240 ECTS első fokú: közvetlen hozzáférést lehetővé 210 ECTS első fokú: alkalmassági teszt (TASC), vagy opcionális elérhetősége tanfolyamok 30 ECTS 180 ECTS első fokú: alkalmassági teszt (TASC) Akkreditáció: FIBAA, Zfu Vizsgálat kezdetén: bármikor Jövőbeli kilátások a feltörekvő személyzeti vezetője ... [-]

Mester Marketing

IUBH Fernstudium
On-line Nappali Részidős 4 - 8 félév Nyílt Beiratkozás Németország Bad Honnef + 1 további

A marketing menedzsment távoktatási készíti fel a stratégiai marketing és a márkaépítés a klasszikus értelemben vett, és az online marketing és a közösségi média nemzeti és nemzetközi szinten aktív cég kínál Önnek kiváló kilátások számos iparágban. Már egy év után az elismert diploma a 60 ECTS sebességű változata! [+]

Mester Marketing

A marketing menedzsment távoktatási készíti fel a stratégiai marketing és a márkaépítés a klasszikus értelemben vett, és az online marketing és a közösségi média nemzeti és nemzetközi szinten aktív cég kínál Önnek kiváló kilátások számos iparágban. Már egy év után az elismert diploma a 60 ECTS sebességű változata!

Mi különös fontosságot tulajdonítanak a magas rugalmasság, kiváló minőségű, erős gyakorlati orientáció és számos szolgáltatást és az innováció, hogy neked tanul könnyebb. A tutorok érdekében, hogy a kérdésre adott válasz, és a vizsgálatok megy kb.

Minden diák, aki beiratkozik, akkor is kap egy iPad Mini Retina *. Így van a script, oktató videók és podcastok mindig. * Action függ az időszak, lásd www.iubh-fernstudium.de/iPad Tények a távoktatás Master (MA) Marketing Management Végzettség: Master of Arts (MA) Vizsgálat időtartama: A 60 kredit változat kapható 2, 3 vagy 4 félév, és a 120 ECTS változat választható 4, 6 vagy 8 félév Nyelv: német HITELEK: 60/120 ECTS VIZSGÁLATOK: 2-3 vizsgák minden félévben tárolni a tanulmányi központok Németországban, Ausztriában és Svájcban vagy világszerte 130 Goethe Intézetek. Még tisztán internetes alapú lehetséges! MINTA PROGRAM: ingyenes 4 hetes vizsgálatban Kiterjesztés: ingyenes Felvételi követelmények A kitöltött, először főiskolai közgazdasági diplomát, min. 180 ECTS egy állami vagy államilag elismert főiskolai / egyetemi és végső fokozatú legalább "megfelelő". Hozzáférési lehetőségek a 60 ECTS variáns (attól függően, képesítések): 240 ECTS első fokú: közvetlen hozzáférést lehetővé 210 ECTS első fokú: alkalmassági teszt (TASC), vagy opcionális elérhetősége tanfolyamok 30 ECTS 180 ECTS első fokú: alkalmassági teszt (TASC) Akkreditáció: FIBAA, Zfu Vizsgálat kezdetén: bármikor... [-]

Mester Nemzetközi Menedzsment Non-Business Graduates

IUBH Campus Studies
Campus Nappali 5 félév October 2018 Németország Bad Honnef Berlin + 1 további

A Nem-közgazdászok Master Nemzetközi Menedzsmentje nem egymást követő, azaz nem feltétlenül egy korábban elvégzett gazdasági tanulmányokra épít. Az oklevelet kifejezetten azokra a személyekre tervezték, akik mélyreható ismereteket akarnak szerezni az üzleti adminisztrációban és a nemzetközi menedzsmentben - azzal a céllal, hogy magasabb vezetői pozícióhoz jussanak. [+]

Nemzetközi menedzsment - az (üzleti) világ átjárója

Önnek van egy egyetemi diploma egy nem gazdasági területen, és szeretné kezdeni a karrierjét a vezetés? Akkor örömmel várjuk az IUBH-t.

A Nem-közgazdászok Master Nemzetközi Menedzsmentje nem egymást követő, azaz nem feltétlenül egy korábban elvégzett gazdasági tanulmányokra épít. Az oklevelet kifejezetten azokra a személyekre tervezték, akik mélyreható ismereteket akarnak szerezni az üzleti adminisztrációban és a nemzetközi menedzsmentben - azzal a céllal, hogy magasabb vezetői pozícióhoz jussanak.

adatMulti campusEgy tanulmány, három város, számtalan élményA kiválasztott mesterprogramokban lehetősége nyílik arra, hogy tanulmányai során váltson át a tanulmányi helyekről Bad Honnef, Berlin és Dublin között.Ön előnyeiÉrdemes értékes tapasztalatokat szerezni külföldön tanulás közbenKiterjesztheti hálózatát nemzetközi kapcsolatokon keresztülNincs további tandíjEgy szemeszterenként egyszer változik (minden félév végén)ElőfeltételekTanulnak a teljes idejű modellbenA tanulmányi programot a kívánt egyetemen kínáljákMilyen karrierlehetőségei vannak nemzetközi vezetőként?... [-]

Mester A Közlekedésben

IUBH Campus Studies
Campus Nappali 3 - 4 félév October 2018 Németország Bad Honnef Berlin + 1 további

A Közlekedés Mester programja [+]

közlekedés

Az A-tól B-ig történő szállításhoz egyre fontosabbá válik - különösen a globalizált világunkban -, hogy felismerjék és megvalósítsák a stratégiai és logisztikai problémákat.

A Közlekedés Mester programja

adat* közlekedésMelyek a karrierlehetőségek a közlekedésben?A diploma megszerzése után várakozó gyakorlatok várnak rád. A tanulmányok nemzetközi irányultsága és általában a közlekedési és logisztikai iparág globális szereplővé válik. A potenciális munkaadók a szállítási és logisztikai vállalatok, a légiközlekedési vállalatok vagy a tanácsadók. A felelősségi körébe tartozik a nettó vagy a hozamkezelés. Optimalizálja hálózatát, hogy megfeleljen az idővonalaknak, kihasználja a meglévő kapacitást, vagy alkalmazkodjon a jelenlegi piaci igényekhez.Megtalálhatja otthonát az irányításban, marketingben, minőségmenedzsmentben, állomáskezelésben, piackutatásban vagy stratégiai vállalati tervezésben. [-]

Master In Marketing

IUBH Campus Studies
Campus Nappali Részidős 2 - 8 félév October 2018 Németország Bad Honnef Berlin + 2 további

A marketing menedzsment fokozatával a kreativitás és az ügyfélkapcsolat iránti igényt szakmává változtatja. Megszerzik a szükséges know-how-t a marketing, az értékesítés és a márkaépítés területén annak érdekében, hogy később felelősséget vállaljanak egy nemzetközi üzleti tevékenységgel rendelkező vállalatnál. [+]

Marketing menedzsment - A márka sikeres kialakítása

Kezelheti a nemzetközi marketing- és reklámkampányokat, partnereivel, kollégáival és ügynökségeivel dolgozik szerte a világon: A nemzetközi marketingben mesterkedve a globális vállalat marketingvezetőjévé válik.

A marketing menedzsment fokozatával a kreativitás és az ügyfélkapcsolat iránti igényt szakmává változtatja. Megszerzik a szükséges know-how-t a marketing, az értékesítés és a márkaépítés területén annak érdekében, hogy később felelősséget vállaljanak egy nemzetközi üzleti tevékenységgel rendelkező vállalatnál.

adat* csak a Campus Dublinban érhető el 2018 őszénMulti campusEgy tanulmány, három város, számtalan élményA kiválasztott mesterprogramokban lehetősége nyílik arra, hogy tanulmányai során váltson át a tanulmányi helyekről Bad Honnef, Berlin és Dublin között.Ön előnyeiÉrdemes értékes tapasztalatokat szerezni külföldön tanulás közbenKiterjesztheti hálózatát nemzetközi kapcsolatokon keresztülNincs további tandíjEgy szemeszterenként egyszer változik (minden félév végén)ElőfeltételekTanulnak a teljes idejű modellbenA tanulmányi programot a kívánt egyetemen kínálják [-]

Mester Informatikai Menedzsment

IUBH Campus Studies
Campus Nappali 2 - 8 félév October 2018 Németország Bad Honnef Berlin + 1 további

Informatikai menedzserként gondoskodik arról, hogy cégének adatait, információit és ismereteit optimálisan használják stratégiai célok elérése és fejlesztése érdekében. Az üzleti menedzsment és az információs technológia interfészeként Ön felelős az interdiszciplináris projektek irányításáért partnervállalatokkal, cégekkel vagy állami szervezetekkel. [+]

IT menedzsment - híd a vezetés és a technológia között

Az információ a vállalatok legfontosabb eszköze. De ki dönt arról, hogy mely információk értékesek? Hogyan juthat el a legtöbb információból? És mely technológiák használhatók értelmesen? Ezekre a kérdésekre az IT menedzsment szakemberek válaszolnak.

Informatikai menedzserként gondoskodik arról, hogy cégének adatait, információit és ismereteit optimálisan használják stratégiai célok elérése és fejlesztése érdekében. Az üzleti menedzsment és az információs technológia interfészeként Ön felelős az interdiszciplináris projektek irányításáért partnervállalatokkal, cégekkel vagy állami szervezetekkel.... [-]


Humán Erőforrás Mester

IUBH Campus Studies
Campus Nappali 2 - 4 félév October 2018 Németország Bad Honnef Berlin + 1 további

A tanulmányai során Ön olyan megfelelő know-how-t szerez, amely feljogosítja Önt arra, hogy vállalatokat szerezzen a nemzetközi vállalatoknál és az emberi erőforrás osztályokon. Az IUBH-nál végzett angol nyelvű tanulmány befejezésekor népszerű szakértővé vált a személyzet ügyében. [+]

Humán erőforrás - jövőbeli személyzet

A jövő emberi erőforrás menedzserként számos kihívással kell szembenéznie - például az emberi erőforrások stratégiai felhasználásával és természetesen a demográfiai változásokkal.

A tanulmányai során Ön olyan megfelelő know-how-t szerez, amely feljogosítja Önt arra, hogy vállalatokat szerezzen a nemzetközi vállalatoknál és az emberi erőforrás osztályokon. Az IUBH-nál végzett angol nyelvű tanulmány befejezésekor népszerű szakértővé vált a személyzet ügyében.

adatMilyen karrierlehetőségek vannak az emberi erőforrásokban?Függetlenül attól, hogy egy piacvezető vállalati csoport HR-tisztviselőjeként, nemzetközi vezetői tanácsadóként tanácsadással rendelkezik-e, egy tehetséggondozó szakértője egy feltörekvő technológiai fejlesztőnek vagy HR-generalistának egy divatcímkéjében - a Master Emberi Erőforrás-menedzsmenttel megnöveli korábbi álláspontjait Képesek legyenek felelősségteljesen betölteni a felelősséget, és így keresett munkavállalókká válni. A HR-menedzserek potenciális munkáltatói HR-osztályok vagy munkaerő-felvételi ügynökségek.Az IUBH diplomások nagy tekintélyt kapnak mind a hazai, mind a nemzetközi cégeknél. A "Karriernapokon" már lehetősége nyílik arra, hogy a tanulmányai során kezdõdjenek kapcsolatba a jövõbeli munkaadókkal. [-]

Mester A Vendéglátásban

IUBH Campus Studies
Campus Nappali 2 - 4 félév October 2018 Németország Bad Honnef Berlin + 1 további

A mesterképzés a Hospitality Management-ben olyan helyzetbe kerül, hogy felelősségteljes helyeket foglaljon el a szállodai és szolgáltatási menedzsmentben. Tanulmányai során olyan készségeket fejleszt ki, amelyekre szükséged van a következetes nemzetközi iparág vezetőjeként. [+]

Vendéglátás - jövő turizmus

A szálloda tervezésének, az emberi erőforrásoknak, az éttermi és a helyiséggazdálkodásnak - a Hospitality Management legfontosabb feladatait, amelyekkel korábban már találkoztatok, vagy már a munkában. De a felsővezetés a szállodai ipar is stratégiai iránya a vállalat a kezedben.

A mesterképzés a Hospitality Management-ben olyan helyzetbe kerül, hogy felelősségteljes helyeket foglaljon el a szállodai és szolgáltatási menedzsmentben. Tanulmányai során olyan készségeket fejleszt ki, amelyekre szükséged van a következetes nemzetközi iparág vezetőjeként.

adatMulti campusEgy tanulmány, három város, számtalan élményA kiválasztott mesterprogramokban lehetősége nyílik arra, hogy tanulmányai során váltson át a tanulmányi helyekről Bad Honnef, Berlin és Dublin között.Ön előnyeiÉrdemes értékes tapasztalatokat szerezni külföldön tanulás közbenKiterjesztheti hálózatát nemzetközi kapcsolatokon keresztülNincs további tandíjEgy szemeszterenként egyszer változik (minden félév végén)ElőfeltételekTanulnak a teljes idejű modellbenA tanulmányi programot a kívánt egyetemen kínáljákMilyen karrierlehetőségek vannak a vendéglátóipari menedzsmentben?... [-]

Egészségügyi Menedzsment Mester

IUBH Campus Studies
Campus Nappali 2 - 4 félév October 2018 Németország Bad Honnef Berlin + 1 további

Az IUBH mester programjában mind a stratégiai döntéshozatali tényezők, mind az egészségügyi menedzsment komplex folyamataival foglalkozik, és megszerzi azt a know-how-t, amellyel Önnek szüksége van az egészségügyi ágazat felelős pozíciójára. [+]

Egészségügy - sikeresen kezeli egészségét

Akár a kórházban, a járóbeteg-ellátásban, az egészségturizmusban, akár egy egészségügyi vagy hosszú távú gondozási biztosításban - az orvosok, az ápolónők és az egész egészségügyi ágazat egyre inkább nemzetközi. Ezért az egészségügyi ágazat vezetői pályafutása jó idegen nyelvi készségeket, valamint átfogó ipari ismereteket igényel.

Az IUBH mester programjában mind a stratégiai döntéshozatali tényezők, mind az egészségügyi menedzsment komplex folyamataival foglalkozik, és megszerzi azt a know-how-t, amellyel Önnek szüksége van az egészségügyi ágazat felelős pozíciójára.... [-]


Mester Nemzetközi Menedzsment - Pénzügy

IUBH Campus Studies
Campus Nappali 2 - 4 félév October 2018 Németország Bad Honnef Berlin + 1 további

A vállalatnak pénzügyileg is stabilnak kell lennie - ez egy exportáló középvállalkozásra és egy multinacionális vállalatra egyaránt vonatkozik. Ön lesz felelős a pénzügyminiszterért [+]

pénzügy

A vállalatnak pénzügyileg is stabilnak kell lennie - ez egy exportáló középvállalkozásra és egy multinacionális vállalatra egyaránt vonatkozik. Ön lesz felelős a pénzügyminiszterért

Tanulmányaik során széles körű ismeretekkel rendelkeznek a nemzetközi tőkepiac biztonsága érdekében. Ezenkívül megtudhatja, hogyan tervezheti, használhatja és irányíthatja pénzügyi erőforrásait az adott üzleti környezet hátterében.

adatMulti campusEgy tanulmány, három város, számtalan élményA kiválasztott mesterprogramokban lehetősége nyílik arra, hogy tanulmányai során váltson át a tanulmányi helyekről Bad Honnef, Berlin és Dublin között.Ön előnyeiÉrdemes értékes tapasztalatokat szerezni külföldön tanulás közbenKiterjesztheti hálózatát nemzetközi kapcsolatokon keresztülNincs további tandíjEgy szemeszterenként egyszer változik (minden félév végén)ElőfeltételekTanulnak a teljes idejű modellbenA tanulmányi programot a kívánt egyetemen kínáljákMilyen karrierlehetőségek vannak a pénzügyekben?... [-]

Mester Nemzetközi Menedzsment - Mérnöki Menedzsment

IUBH Campus Studies
Campus Nappali 2 - 4 félév October 2018 Németország Bad Honnef Berlin + 1 további

Ön befejezte az egyetemi diplomáját, és szeretné tovább kvalifikálni a műszaki menedzsmentet, hogy tovább javítsa karrierlehetőségeit? Az angol nyelvű mester program A Engineering Management optimálisan készít fel nemzetközi karriert az üzleti adminisztráció és a technológia közötti interfészen. [+]

Legyen keresett szakértő a vezetés és a technológia közötti interfészen

Ön befejezte az egyetemi diplomáját, és szeretné tovább kvalifikálni a műszaki menedzsmentet, hogy tovább javítsa karrierlehetőségeit? Az angol nyelvű mester program A Engineering Management optimálisan készít fel nemzetközi karriert az üzleti adminisztráció és a technológia közötti interfészen.

adatMilyen karrierlehetőségek vannak a mérnöki menedzsmentben?A német mérnöki programokhoz hasonlóan a német mérnöki mesterprogramok világszerte nagyon jó hírnevet élveznek. A műszaki vezetők magas szinten ismerik a technikai problémákat, és megoldhatják üzleti szakértelemmel. Ezért keresett szakértők a technológia és a menedzsment felületén. A diploma megszerzése után kiváló munkalehetőségekre számíthat. Bárhol szükség van a technológia és az üzleti élet területén végzett interdiszciplináris és átfogó ismeretekre, Ön is alkalmazásra kerül.Az IUBH diplomások nagy tekintélyt kapnak mind a hazai, mind a nemzetközi cégeknél. A "Karriernapokon" már lehetősége nyílik arra, hogy a tanulmányai során kezdõdjenek kapcsolatba a jövõbeli munkaadókkal. [-]

Mester A Nagy Adatkezelésben

IUBH Campus Studies
Campus Nappali Részidős 4 - 8 félév October 2018 Németország Bad Honnef Berlin + 2 további

Akár a klasszikus kereskedelemben, akár az on-line boltban, a pénzügyi szolgáltatásban, a légi közlekedésben, az utazási és idegenforgalmi ágazatban, vagy a távközlésben: szinte minden iparágban az adatok jelentősen meghatározzák a vállalkozás sikerét. Ez nemcsak az összegyűjtött adatok mennyiségéről szól, hanem mindenekelőtt az analitikus felkészítésről és a nyereséges felhasználásról. [+]

Nagy adatkezelés - az üzleti siker kulcsa

Akár a klasszikus kereskedelemben, akár az on-line boltban, a pénzügyi szolgáltatásban, a légi közlekedésben, az utazási és idegenforgalmi ágazatban, vagy a távközlésben: szinte minden iparágban az adatok jelentősen meghatározzák a vállalkozás sikerét. Ez nemcsak az összegyűjtött adatok mennyiségéről szól, hanem mindenekelőtt az analitikus felkészítésről és a nyereséges felhasználásról.

Nagy adatkezelőként a cél az, hogy az adatoktól maximális stratégiai értéket generáljon. Megfelelő projekteket koordinál és dolgozik a felsővezetés, az adatmérnök és az adatelemző között. Ismerték az információkezelés elveit, megértették a mesterséges intelligencia technikákat, és megértették az új technológiákat és azok előnyeit az üzleti környezetben. Ugyanakkor tisztában van vállalkozásának igényeivel, és összeegyeztetheti az adatok felhasználását a vállalati stratégiával. Végül, de nem utolsósorban a know-how segítségével kritikusan megvizsgálja a nagy adatok jelenlegi trendjeit, megkülönbözteti a tiszta hype-t a megvalósítható megoldásoktól, és megfelelő ajánlásokat tesz a menedzsment számára.... [-]


A Légiforgalmi Irányítás Mestere

IUBH Campus Studies
Campus Nappali 2 - 4 félév October 2018 Németország Bad Honnef Berlin + 1 további

Az ügyfelek és az áruk rendeltetési helyére történő gyors és biztonságos átadása - ezek a legfontosabb feladatok a repülésirányításban. De a felső vezetésnél a cég piaci pozíciója és hatékonysága is a kezedben van. [+]

Repülésirányítás - jövőbeli repülésipar

Az ügyfelek és az áruk rendeltetési helyére történő gyors és biztonságos átadása - ezek a legfontosabb feladatok a repülésirányításban. De a felső vezetésnél a cég piaci pozíciója és hatékonysága is a kezedben van.

A Master in Aviation Management programban a légi közlekedés és a logisztikai folyamatok szenvedélyét szakmává alakítja. Ezzel a tanulmányi programmal Ön megszerezheti a szükséges ismereteket a légiforgalmi irányítás területén annak érdekében, hogy átvállalja a későbbi végrehajtói felelősségvállalást egy iparági specifikus vállalat nemzetközi üzleti tevékenységével.... [-]


Mester Nemzetközi Menedzsment

IUBH Campus Studies
Campus Nappali 4 félév October 2018 Németország Bad Honnef Berlin + 1 további

Akár nemzetközi forgalmazási központokba tartozó, akár egy ázsiai csoport európai ága, nemzetközi vezetésű mesterrel vagyunk, akkor nemcsak a menedzsment része, hanem a globális, interkulturális folyamatok része is. [+]

Nemzetközi menedzsment - az (üzleti) világ átjárója

Akár nemzetközi forgalmazási központokba tartozó, akár egy ázsiai csoport európai ága, nemzetközi vezetésű mesterrel vagyunk, akkor nemcsak a menedzsment része, hanem a globális, interkulturális folyamatok része is.

Az egymást követő nemzetközi menedzsment mesterképzés négy féléves képzést fog kapni, hogy a nemzetközi műveletekben működő vállalatok menedzsmentjeinek vezetőjeként legyen.

adat* csak a Campus Dublinban érhető el 2018 őszénMulti campusEgy tanulmány, három város, számtalan élményA kiválasztott mesterprogramokban lehetősége nyílik arra, hogy tanulmányai során váltson át a tanulmányi helyekről Bad Honnef, Berlin és Dublin között.Ön előnyeiÉrdemes értékes tapasztalatokat szerezni külföldön tanulás közbenKiterjesztheti hálózatát nemzetközi kapcsolatokon keresztülNincs további tandíjEgy szemeszterenként egyszer változik (minden félév végén)ElőfeltételekTanulnak a teljes idejű modellbenA tanulmányi programot a kívánt egyetemen kínáljákMilyen karrierlehetőségei vannak nemzetközi vezetőként?... [-]