Bölcsészettudományi Mesterképzés bonnban Németországban

A Legjobb Bölcsészettudományi Mesterdiplomák bonnban Németországban 2018

Mester

Az MA, azaz Bölcsészettudományi Mesterdiplomát a hallgatók egy 1-2 éves Történelem, Angol vagy egyéb művészeti és bölcsészettudományi képzés elvégzése után kapják kézhez. Az MA képzés legtöbbször elegyíti a kutatást a tanulással.

Németország egy nagyszerű hely a nemzetközi scholarsand magas színvonalú felsőoktatás. Ennek értéke az iskolai végzettség javult a Németország 's erős gazdaság. Külföldi hallgatók élvezik kiváló életszínvonal egy biztonságos és megbízható környezetben. Berlin a fővárosa.

Pihenő a bankok a Rajna Észak-Rajna-Vesztfália, Németország Bonn. Ez egy olyan város, amely befolyásolja a német politika és a közigazgatás. Ez ad otthont a University of Bonn, amely az egyik legnagyobb és legrangosabb egyetemek Németországban.

Bölcsészettudományi Mesterek (M.A) bonnban Németországban

Mutass többet

Nemzetközi Média Tanulmányok (MA)

Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Campus Nappali 2 év October 2018 Németország Sankt Augustin Bonn + 1 további

A mester program egy négy féléves, teljes munkaidőben program. A kétnyelvű tananyag elveit ötvözi a média és a fejlesztés, az újságírás, a kommunikáció és a média menedzsment. Ez egy közös [+]

Master of Arts Nemzetközi Media Studies

A mester program egy négy féléves, teljes munkaidőben program. A kétnyelvű tananyag elveit ötvözi a média és a fejlesztés, az újságírás, a kommunikáció és a média menedzsment. Ez egy közös projekt együtt a Hochschule Bonn-Rhein-Sieg University of Applied Sciences, University of Bonn és a Deutsche Welle, a német nemzetközi műsorszolgáltató székhelye Bonnban.

Ez az egyedülálló Master program zajlik német és angol nyelven, és célja a fiatal diákok a fejlődő és átmeneti gazdaságú országok, akik korábbi média élményét. A program egy egyedülálló keveréke a kutatás, előadások és a gyakorlati tapasztalatok és felkészíti a tanulókat a pályára a kommunikáció és média területén. Mivel a média egyre inkább meghatározott globális összefüggésben fontos, hogy a média szakembereknek közötti szoros kapcsolat a média és a fejlesztési együttműködés.... [-]