MA Képzés in Iserlohn Németországban

A Legjobb MA Diplomák in Iserlohn Németországban 2018

Mester

Az MA egy olyan mesterdiploma, melyet a hallgatók olyan bölcsészeti tanulmányok végeztével kapnak kézhez, mint a történelem, a kommunikáció, a filozófia, a teológia vagy az angol. A Bölcsészettudományi Mesterdiploma követelményei között általában a tanulás, a kutatás és az írásbeli vizsgák szerepelnek.

Németország, hivatalosan a Német Szövetségi Köztársaság, a szövetségi parlamentáris köztársaság nyugat-Közép-Európában. Az ország áll, 16 állam, és a főváros és egyben legnagyobb városa Berlin.

Iserlohn az egyik legnépesebb város Észak-Rajna-Vesztfália, Németország. Ez mintegy 100.000 lakos. A város két egyetem alkalmazott tudományok.

Bölcsészettudományi Mesterek (M.A) in Iserlohn Németországban

Mutass többet

Mestere A Nemzetközi Sport-és Rendezvényszervezés

University of Applied Sciences Europe
Campus Nappali 4 félév March 2018 Németország Hamburg Berlin Region Iserlohn + 2 további

Kíván szerezni mesterképzésre, hogy javítsa a karrier lehetőségeket? Az a cél, hogy elérje a vezető pozícióját a Nemzetközi Sport Management, Event Management vagy a Marketing menedzsment? [+]

A Legjobb Egyetemi Tanulmányok in Iserlohn Németországban. Event Management egy olyan iparág saját szabálykönyv: a kihívásokra a nemzetközi sportesemények igényel különleges adottságokat. A mester szak Nemzetközi Sport & Event Management kínál interdiszciplináris, nemzetközi oktatási, amely készíti fel a vezetői szerepek sport, esemény, és a marketing menedzsment. Az összes főbb ágak és területek az ipar borítja. Speciális kiemeli közé esettanulmányok, szemináriumok, és a projektek partnerekkel az üzleti világ és a tudomány. A nemzetközi figyelmet is erősíti opcionális szemesztert külföldön, amelyek segítségével szert további tudományos fokozat (kiegészítő nemzetközi fok: MBA Sports Management, vagy a mester fokozatot International Business). Karrier A labdarúgás divat, koncertek vásárokon - élő események formálják a világot, és hatalmas gazdasági jelentősége. A mester szak, a nemzetközi figyelmet, ideális készíti fel a vezetői szerepet virágzik sport és események ágak. Mint sport és rendezvényszervező, akkor elképzelhető, szervezni, és értékelje az érzelmi világa tapasztalat, hogy gerjeszti, és megérinti az emberek - és amelyek szintén a gazdasági siker. A Master of Arts (MA) lehetővé teszi, hogy megy, hogy fejezze be Ph.D. oklevél, doktori, esetleg a követelmény egy oktatási vagy kutatási helyzetben az egyetemeken és más intézmények. Tanfolyam ismertetése A fő szükséges készségek sport, esemény, és a marketing menedzsment képes kommunikálni, hogy gondolkodjanak, interdiszciplináris módon, és hogy vezesse a csapatot. Emellett Nemzetközi Sport Management felé irányul vezető szerepet a sport, míg a Nemzetközi Event Management középpontjában a tervezési és szervezési feladatait. Nemzetközi Marketing Management kiegészíti a két témakörben. Megerősítését szakmai hangsúly, a programot fejlesztettek együtt szakértői Ernst & Young (SCORE - Sport Consulting) és... [-]