MA a Paderborn Németországban

A Legjobb MA Diplomák a Paderborn Németországban 2018

Mester

A Bölcsészettudományi Mester, avagy MA jellemzően művészeti, bölcsészeti, társadalomtudományi vagy egyéb kapcsolódó tárgyban ad egyetemi diplomát. A képzések általában 1-2 évesek.

Németország egy nagyszerű hely a nemzetközi scholarsand magas színvonalú felsőoktatás. Ennek értéke az iskolai végzettség javult a Németország 's erős gazdaság. Külföldi hallgatók élvezik kiváló életszínvonal egy biztonságos és megbízható környezetben. Berlin a fővárosa.

Paderborn egy város az Észak-Rajna-Vesztfália, Németország. Ez a tőke a Paderborn kerületben. Ez ad otthont számos német ipari vállalkozások, valamint az informatikai cégek. A legrégebbi és legfontosabb egyeteme a város a University of Paderborn.

Bölcsészettudományi Mesterek (M.A) a Paderborn Németországban

Mutass többet

Mastercard Beszerzési és Logisztikai Menedzsment

Fachhochschule der Wirtschaft FHDW
Campus Nappali 31 hónapok October 2018 Németország Paderborn

A Mester Szak Beszerzési és logisztikai menedzsment * a fokát "Master of Arts" (MA) felkészíti a tanulókat is, mielőtt [+]

Részidős tanulmányok a Master of Arts

A mesterképzésre programok Beszerzési és logisztikai menedzsment * a mértéke "Master of Arts" (MA) felkészíti a diákokat előtt jól, a hazai és nemzetközi cégek felelős végrehajtó funkciók terén érzékelik beszerzés és a logisztika. Elmélyíti a meglévő üzleti oktatás és kiegészíti a hallgatók téma-specifikus, módszeres teljes fizetését praxistauglichem tudás. Ez annál is inkább fontos, később, mert megérdemlik, hogy fontos szerepet, mint interdiszciplináris linket a gazdálkodásukat. Erre igényelnek egy átfogó képet az üzleti döntéseket, Ezek fejlesztése révén a mester program. Ez a holisztikus képesítés nagyobb a kereslet a munkaerőpiacon és formái fontos alapja a tanulás a munka. * Jelenleg az akkreditációs folyamatban... [-]