Bölcsészettudományi Mesterképzés a Freiburg Németországban

A Legjobb MA-k a Freiburg Németországban 2018

Mester

A MA mértéke elsősorban a diákok, akik fejleszteni szeretnék az általános matematikai oktatás vagy tanítani.

Németország egy nagyszerű hely a nemzetközi scholarsand magas színvonalú felsőoktatás. Ennek értéke az iskolai végzettség javult a Németország 's erős gazdaság. Külföldi hallgatók élvezik kiváló életszínvonal egy biztonságos és megbízható környezetben. Berlin a fővárosa.

A délnyugati Németország többi Freiburg város. Azt ezüst bányák Mount Schauinsland, hogy pénzügyileg és gazdaságilag támogatja a város. Itt található a híres Albert Ludwig Egyetem, Freiburg, valamint más oktatási és kutatási intézmények.

Bölcsészettudományi Mesterdiplomák a Freiburg Németországban

Mutass többet

Ma E-zsargon - Tanítás Angol Fiatal Tanulók (óvodai és általános Iskolai)

University of Education Freiburg
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Részidős 2 év October 2018 Németország Freiburg

E-LINGO egy részmunkaidős kétéves posztgraduális kevert tanulás mester program, ami a megfelelő minősítést az angol tanítása fiatal tanulóknak. Az E-LINGO mester díjat is hozzáférést biztosít kurzusokat a tanárképzésben és a kutatás egyetemi szinten. [+]

E-LINGO egy részmunkaidős kétéves posztgraduális kevert tanulás mester program, ami a megfelelő minősítést az angol tanítása fiatal tanulóknak. Az E-LINGO mester díjat is hozzáférést biztosít kurzusokat a tanárképzésben és a kutatás egyetemi szinten.

Mitől E-LINGO különleges? E-LINGO egy jól megalapozott mester program, amely sikeresen képzett angoltanár fiatal tanulóknak több mint egy évtizede. Ez remek kritikákat kapott, és már használják, mint egy modell más kevert-learning tanfolyamok tanári szakképzettség.

Elismeri a szakmai tapasztalat

Korábbi munkatapasztalat az egyik belépési követelmények, és teszi fel 60. 240 kredit kell kezdeni az MA program. ... [-]