Bölcsészettudományi Mesterképzést a Mannheim Németországban

A Legjobb Bölcsészettudományi Mesterképzések a Mannheim Németországban 2018

Mester

A master 's fokozat egy tudományos fokozat nyújtani, akik átestek tanulmány bizonyítja a mesteri vagy magas rendű áttekintést adott tanulmányi vagy terület szakmai gyakorlat.

Németország egy nagyszerű hely a nemzetközi scholarsand magas színvonalú felsőoktatás. Ennek értéke az iskolai végzettség javult a Németország 's erős gazdaság. Külföldi hallgatók élvezik kiváló életszínvonal egy biztonságos és megbízható környezetben. Berlin a fővárosa.

Mannheim város nyugszik Baden-Württemberg Németország délnyugati részén. Ez az egyik a német városok, amelyek az utak és utcák lefektetett mintázatot. A legnagyobb felsőoktatási intézmények, a város a Mannheimi Egyetem és a University Klinikai Orvostudományi Mannheim.

Bölcsészettudományi Mesterképzések a Mannheim Németországban

Mutass többet

Master Of Arts üzleti Menedzsment Tanított Német

University of Applied Management Studies in Mannheim
Campus Nappali 3 félév October 2018 Németország Mannheim

Bachelor diplomások / belül jogosultak a közgazdasági előzetes ismerete alapján a rendszer-orientált St. Gallen az irányításban vezető osztályok sikeresen. Most megtudhatod, ezt mind a "Ügyvezető Emberek", mint a "kezelő szervezetek" - így építve a szükséges irányítási rendszerek (szervezeti, folyamat-menedzsment, változásmenedzsment, stb) ... [+]

A Legjobb Egyetemi Tanulmányok a Mannheim Németországban. Bachelor diplomások / belül jogosultak a közgazdasági előzetes ismerete alapján a rendszer-orientált St. Gallen az irányításban vezető osztályok sikeresen. Most megtudhatod, ezt mind a "Ügyvezető Emberek", mint a "kezelő szervezetek" - így építve a szükséges irányítási rendszerek (szervezeti, folyamat-menedzsment, változás menedzsment, stb.) Itt a hallgatók képesek ellátni kiadók a Bachelor program a következő négy szakterületen a Masters folytatta: International Management Sales Management személyzeti menedzsment IT Management. Használhatja a szakterületek is, amelyek javítják a készségek új témákat. Tanácsadói támogatást, a Karrier Service csapat HDWM van az Ön rendelkezésére. A mester diplomát Business Management és annak tartalmát A három féléves mester program következetesen tervezett szoros integráció a vezetési gyakorlat. Ezt a célt szolgálja egyrészt a kötelező kezelési gyakorlat, hogy a társaság és a presence zajlanak általában csütörtökön és pénteken, és minden üzleti célú tanfolyam.; Így nem csak egy részmunkaidős állást, vagy egy működő hallgatói státusz teszi lehetővé, hanem a feldolgozásra az üzleti élettel kapcsolatos témák erleichter. A diplomamunka a gyakorlathoz kapcsolódnak rendezi, mégpedig gyakran együttműködve cégek. Kulcs tartalmát a program: Management és funkciója a szervezetekben Rendszerekkel és azok hatásai vezetés Management Támogató funkciók, mint a marketing, a kontrolling, a kockázat és minőségirányítás Informatikai támogatása menedzsment (vezetői információs rendszerek, stb) Változás menedzsment, nemzetközi és interkulturális menedzsment. A mester program in Business Management alapján depresszió út átlag feletti jó karrierlehetőségeket Tipikus belépő szintű pozíciók funkció-specifikus szakértői pozíciók, kapcsolódik az első projekt menedzsment feladatokat, hanem közvetlenül a megszerzése csoport feladatok minden funkcionális területek A tanfolyam különösen alkalmas alapítói... [-]