MA stuttgartban Németországban

A Legjobb Bölcsészettudományi Mesterek stuttgartban Németországban 2018

Mester

Programok címmel "Master of Arts " hagyományosan állnak bölcsészettudomány témákban, mint a filozófia, a történelem, vagy az irodalomban. Masters of Arts posztgraduális programokat lehet tenni után szerzett diplomát egy egyetemi szak (Bachelor). Masters of Arts programok a címe "MA ", "Master of Arts " vagy "MA ".

Németország, hivatalosan a Német Szövetségi Köztársaság, a szövetségi parlamentáris köztársaság nyugat-Közép-Európában. Az ország áll, 16 állam, és a főváros és egyben legnagyobb városa Berlin.

Stuttgart nem csak a hatodik legnagyobb városa Németországban, hanem a főváros az állam a Baden-Württemberg. A város a lakosság nagy és gazdag múltra tekint vissza az autóiparban. Már több mint hét nagy állami felsőoktatási intézményeket.

MA-król stuttgartban Németországban

Mutass többet

Master in Business

Macromedia University of Applied Sciences
Campus Nappali 3 - 4 félév March 2018 Németország München Stuttgart + 1 további

[+]

Egyetemi / BA diploma legalább 180 ECTS (előfizettévé).

Az MA programok márciusban indulnak márciusban. Alternatív megoldásként a 210 ECTS alatt álló hallgatók online márciusban kezdhetik meg a pre-szemesztert, és MA programjukat.

A program időtartama

Minden MA program márciusban indul, és három féléves (1,5 év) teljes munkaidős programként kínálják fel. Az előadások általában heti három napot tartanak az előadások idején.

Tandíjak

EU mester: féléves részletenként 6 ezer Ft felár + egyszeri € 500 regisztrációs díj * Nem EU-s mester: féléves részletenként 6.000 € összeg, plusz egyszeri € 750 regisztrációs díj * ... [-]

Ma Globális Kommunikációs

Tilburg University
Campus Nappali 1 év August 2018 Németország Stuttgart

Globális kommunikációs egy felújított, teljesen angol tanított pályán a Master program Culture Studies. Meg fogja tanulni, hogy megértsék a kommunikatív élet kihívásaival a globalizáció korában és superdiversity, hogy mindez közötti kommunikáció kultúrák és szubkultúrák érinti az embereket érinti, és hogy az oktatás és politikai döntéshozatal javíthatja e kapcsolat és együttműködés megkönnyítése. [+]

globális kommunikáció

Globális kommunikációs egy felújított, teljesen angol tanított pályán a Master program Culture Studies. Meg fogja tanulni, hogy megértsék a kommunikatív élet kihívásaival a globalizáció korában és superdiversity, hogy mindez közötti kommunikáció kultúrák és szubkultúrák érinti az embereket érinti, és hogy az oktatás és politikai döntéshozatal javíthatja e kapcsolat és együttműködés megkönnyítése.

Miért globális kommunikációs Tilburg?

A modern élet által súlyosan érintett a globalizáció. Között bölcső és sír találkozunk ezer helyzetek, amikor az emberek közt, akik nem ugyanazt a háttérben. Mi több, a mobil, nem marad ugyanazon a helyen, és a mindennapi kapcsolatok span sok különböző társadalmi csoportok között.... [-]