Bölcsészettudományi Mesterképzést würzburgban Németországban

A Legjobb Egyetemi Tanulmányok würzburgban Németországban 2018

Mester

A master 's diplomát egy posztgraduális tudományos fokozat. A master 's mértékben felkészíti a diákokat, hogy vezesse, illetve kezelni. A master 's diplomát is készít egy személy egy sor törekvések a speciális vizsgálatot a területen.

Németország, hivatalosan a Német Szövetségi Köztársaság, a szövetségi parlamentáris köztársaság nyugat-Közép-Európában. Az ország áll, 16 állam, és a főváros és egyben legnagyobb városa Berlin.

Würzburg város a főváros a Regierungsbezirk Alsó-Frankföld található Bajorország, Németország. Ez ad otthont egy nagy közösség áll, hogy a több, mint 133.000 lakos mellett számos akkreditált intézmények a kutatás és a tudomány.

Egyetemi Tanulmányok würzburgban Németországban

Mutass többet

Master Of Arts Nemzetközi Szociális Munka Menekültekkel és Bevándorlókkal

University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt
Campus Nappali 3 félév March 2018 Németország Würzburg Schweinfurt + 1 további

A Masters program "Nemzetközi Szociális Munka menekültekkel és bevándorlókkal" egy olyan alkalmazás-orientált, egymást követő, a tartalom és megosztás nemzetközileg orientált angol nyelvű tanulmányi program. [+]

A Legjobb Egyetemi Tanulmányok würzburgban Németországban. A Masters program "Nemzetközi Szociális Munka menekültekkel és bevándorlókkal" egy olyan alkalmazás-orientált, egymást követő, a tartalom és megosztás nemzetközileg orientált angol nyelvű tanulmányi program. Ez a kurzus tanulmányok célja a potenciális hallgatók, akik szeretnének hozzájárulni a felsőoktatási alkalmazás-orientált végzettség terén a szociális munka, annak érdekében, hogy - támogatást és felhatalmazást a menekültek és a bevándorlók nemzeti kereteken belül, valamint, hogy elősegítse azok integrálása a befogadó társadalom és a kultúrák közötti megnyitása alapszolgáltatások és közigazgatás; ez különösen célzó nyertes külföldi szakértők és azok nyelvi, kulturális és vallási háttérrel a németországi szociális munka; - Veszi és megszervezzék a segítségnyújtást a menekültek számára hotspot menekültügyi központok az Európai Unió, illetve menekülttáborokban a UNHCR régiók a származási és tranzit belül az európai és nemzetközi kontextusban, hogy biztosítsa rendezett hozzáférést a menekültek védelme, valamint hogy a perspektívát Az érintett emberek belül az ilyen létesítmények. A háttérben a földrajzi és politikai helyzetre, az ország, valamint a nagyszámú menekültet Jordánia, lehetséges, hogy konkrétan és alkalmazás-orientedly közvetíteni tervezett tanfolyam. A program biztosítja a szakmai, társadalmi és egyéb szakmai kompetenciák cselekvés terén a szociális munka migránsok és menekültek a nemzetközi és nemzeti szinten. Empirikus eredmények és elméleti hivatkozások, a diákok képesítéssel kultúrák, jogi, oktatási és pszichológiai szempontból, hogy végre a megoldás-orientált akció a különleges helyzet a menekültek és a bevándorlók és fejleszteni azt. Engedélyezve vannak, hogy a szóban forgó területre irányuló politikák a helyi, valamint nemzetközi szereplők. A szakmai felfogni a szociális munka keretében a migráció lesz, így tovább kell fejleszteni. Köszönhetően a... [-]