Filter
Bölcsészettudományi Mester
Németország Freiburg A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb MA Képzések in Freiburg Németországban 2019

Programok címmel "Master of Arts " hagyományosan állnak bölcsészettudomány témákban, mint a filozófia, a történelem, vagy az irodalomban. Masters of Arts posztgraduális programokat lehet tenni után szerzett diplomát egy egyetemi szak (Bachelor). Masters of Arts programok a címe "MA ", "Master of Arts " vagy "MA ".

Németország, hivatalosan a Német Szövetségi Köztársaság, a szövetségi parlamentáris köztársaság nyugat-Közép-Európában. Az ország áll, 16 állam, és a főváros és egyben legnagyobb városa Berlin.

A délnyugati Németország többi Freiburg város. Azt ezüst bányák Mount Schauinsland, hogy pénzügyileg és gazdaságilag támogatja a város. Itt található a híres Albert Ludwig Egyetem, Freiburg, valamint más oktatási és kutatási intézmények.

Egyetemi Tanulmányok in Freiburg Németországban

Tovább Kevesebb

Találat

University of Education Freiburg

E-LINGO egy részmunkaidős kétéves posztgraduális kevert tanulás mester program, ami a megfelelő minősítést az angol tanítása fiatal tanulóknak. Az E-LINGO mester díjat is ... [+]

E-LINGO egy részmunkaidős kétéves posztgraduális kevert tanulás mester program, ami a megfelelő minősítést az angol tanítása fiatal tanulóknak. Az E-LINGO mester díjat is hozzáférést biztosít kurzusokat a tanárképzésben és a kutatás egyetemi szinten.

Mitől E-LINGO különleges? E-LINGO egy jól megalapozott mester program, amely sikeresen képzett angoltanár fiatal tanulóknak több mint egy évtizede. Ez remek kritikákat kapott, és már használják, mint egy modell más kevert-learning tanfolyamok tanári szakképzettség.

Elismeri a szakmai tapasztalat

Korábbi munkatapasztalat az egyik belépési követelmények, és teszi fel 60. 240 kredit kell kezdeni az MA program. ... [-]

Németország Freiburg
October 2019
Részidős oktatás
2 év
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Bővebben magyarul