MA Diploma in Idstein Németországban

A Legjobb Bölcsészettudományi Mesterek in Idstein Németországban 2018

Mester

Az MA, azaz Bölcsészettudományi Mesterdiplomát a hallgatók egy 1-2 éves Történelem, Angol vagy egyéb művészeti és bölcsészettudományi képzés elvégzése után kapják kézhez. Az MA képzés legtöbbször elegyíti a kutatást a tanulással.

Németország egy nagyszerű hely a nemzetközi scholarsand magas színvonalú felsőoktatás. Ennek értéke az iskolai végzettség javult a Németország 's erős gazdaság. Külföldi hallgatók élvezik kiváló életszínvonal egy biztonságos és megbízható környezetben. Berlin a fővárosa.

A lakosság több mint 20.000 lakos, Idstein a város található, Darmstadt államban Hesse, Németország. Ez több magán-, köz-, és az állami felsőoktatási intézmények.

MA Diplomák in Idstein Németországban

Mutass többet

MA Fenntartható Marketing és Vezetői

Fresenius University of Applied Sciences
Campus Nappali 4 - 6 félév October 2018 Németország Idstein Köln + 1 további

A mesterképzésre fenntartható marketing és vezetés a hivatalosan elismert Fresenius University of Applied Sciences kínál alapján egyedi Németországban segít elérni a szakmai cél az új piacok megnyitása és a fogyasztói csoportok révén tartós vállalati menedzsment. [+]

Modern menedzsment elmélet foglalkozik sokkal több, mint a pénzügyi nyereség. A felelős vállalati gazdálkodási tervek és szervezi komplex áruforgalmat, az energia, az adatok és a pénzügyi keretében a társadalmi, ökológiai, gazdasági és globális kihívásokra. Zöld ötletek és fekete számok, így kiegészítik a vállalati célokat, hogy lehet elérni a fenntartható marketing eszközök.

Mellett az elemi üzleti témák, interdiszciplináris tanterv is általános tanulási anyag a vezetés és a marketing. Lesz emellett szerezni soft skills, mint a vezetés magatartása és az etika, és megismerhetik a globális gazdasági összefüggéseket.

A fenntarthatóság nem egy divatos trend, de a "kell" az összes általános és német vállalatok a jövőben, ha meg akarják védeni és fejleszteni a versenyelőnyt. A fenntartható gazdálkodás megköveteli egy új gondolkodásmód ismeretlen méreteket. Az újdonság a fenntarthatóság és jelentősége a vállalatok számára, hogy a helyzet ma jellemző szárnyalni fog egy könyörtelenül erős a kereslet a magasan képzett szakemberek és vezetők ebben az ágazatban, amely csak fedezni belsőleg. Mivel a széles körű interdiszciplináris kompetencia profilja magában foglalja a technikai, módszertani és szociális készségek, MA hallgatók, akik összpontosítani a fenntarthatóság terén nem csak megtalálni karrierlehetőségek minden szegmensében vállalkozást beszerzési és logisztikai révén a termelés, valamint a számviteli és marketing , de arra is sokat keresett partnereket a vállalati tanácsadó. Ez a széles körű alkalmazási lehetőségek teszik a mesterképzést a Fenntartható Marketing és Vezetés olyan oktatást, amely kiemelkedő kilátások a jövő és teljesíti a mai piaci követelményeknek.... [-]