Filter
Bölcsészettudományi Mester
Németország Lüneburg A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Bölcsészettudományi Mesterek az Amerikai Egyesült Lüneburg Németországban 2019

A Bölcsészettudományi Mester, avagy MA jellemzően művészeti, bölcsészeti, társadalomtudományi vagy egyéb kapcsolódó tárgyban ad egyetemi diplomát. A képzések általában 1-2 évesek.

Németország egy nagyszerű hely a nemzetközi scholarsand magas színvonalú felsőoktatás. Ennek értéke az iskolai végzettség javult a Németország 's erős gazdaság. Külföldi hallgatók élvezik kiváló életszínvonal egy biztonságos és megbízható környezetben. Berlin a fővárosa.

MA-k az Amerikai Egyesült Lüneburg Németországban

Tovább Kevesebb

Találat

Leuphana University of Luneburg

A Szakmai Iskola és a Goethe-Intézet által működtetett Művészetek és Kulturális Menedzsment Mesterek 2018-tól kezdődően egy innovatív, új, angol nyelvű, szakmai, távoktat ... [+]

A Szakmai Iskola és a Goethe-Intézet által működtetett Művészetek és Kulturális Menedzsment Mesterek 2018-tól kezdődően egy innovatív, új, angol nyelvű, szakmai, távoktató kulturális menedzsment program, amely a kulturális szakembereket a világ minden tájáról a transzformációval foglalkozik folyamatokat a kultúra ágazatában.

A kulturális és üzleti tanulmányok interdiszciplináris és transzdiszciplináris kombinációjának középpontjában álló átfogó nemzetközi kulturális menedzsment a program középpontjában áll. Megvizsgálja a jelenlegi fejlemények, például a demográfiai változások, a digitalizálás és a globalizáció által kínált kockázatokat a kulturális intézményekkel kapcsolatban, és hosszú távú stratégiákat dolgoz ki annak érdekében, hogy a szervezet megfeleljen a jövő számára.... [-]

Németország Lüneburg
October 2019
Nappali
Részidős oktatás
4 félév
Campus
On-line
Bővebben magyarul