Filter
Bölcsészettudományi Mester
Németország Ludwigsburg A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb MA-k az Amerikai Egyesült Ludwigsburg Németországban 2019

Programok címmel "Master of Arts " hagyományosan állnak bölcsészettudomány témákban, mint a filozófia, a történelem, vagy az irodalomban. Masters of Arts posztgraduális programokat lehet tenni után szerzett diplomát egy egyetemi szak (Bachelor). Masters of Arts programok a címe "MA ", "Master of Arts " vagy "MA ".

Németország, hivatalosan a Német Szövetségi Köztársaság, a szövetségi parlamentáris köztársaság nyugat-Közép-Európában. Az ország áll, 16 állam, és a főváros és egyben legnagyobb városa Berlin.

MA Diplomák az Amerikai Egyesült Ludwigsburg Németországban

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Németország
Ludwigsburg
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
University Of Applied Sciences Ludwigsburg

A cél a Master program az, hogy egy mélyebb megértése a közigazgatási, jogi és társadalmi struktúrák, beleértve a módszereket, a politika, a gazdaság és a kultúra, a tagá ... [+]

A cél a Master program az, hogy egy mélyebb megértése a közigazgatási, jogi és társadalmi struktúrák, beleértve a módszereket, a politika, a gazdaság és a kultúra, a tagállamok az Európai Unió és az európai intézmények keretében előrehaladó európai integráció.

A program megadja a szakmai, módszertani, személyes és szociális kulcsképesítést hogy jól illeszkedik Európa számára. A kommunikáció, jogi, gazdasági és szervezési ismeretek lehetővé teszik, hogy részt hozzáértő a progresszív európai integráció.

Ki a célcsoport a mester program?

Célcsoport A Master program "Európai Közigazgatási Management" diplomások különösen School of Public Administration, vagy a terület jogi, közgazdasági vagy társadalomtudományi, - Ahhoz, hogy a karrier kapcsolatos Európában, - a, a karrier kezdődik európai referenciapontokká önkormányzatok keresnek állami, szövetségi minisztériumok vagy az európai hatóságok számára a hozzáférés lehetősége magasabb közszolgálati, a civil szervezetek, illetve az ipar.... [-]

Németország Ludwigsburg
October 2019
Nappali
4 félév
Campus
Bővebben magyarul