Filter
Bölcsészettudományi Mester
Németország Paderborn A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb MA-k in Paderborn Németországban 2019

A master 's diplomát egy posztgraduális tudományos fokozat. A master 's mértékben felkészíti a diákokat, hogy vezesse, illetve kezelni. A master 's diplomát is készít egy személy egy sor törekvések a speciális vizsgálatot a területen.

Németország egy nagyszerű hely a nemzetközi scholarsand magas színvonalú felsőoktatás. Ennek értéke az iskolai végzettség javult a Németország 's erős gazdaság. Külföldi hallgatók élvezik kiváló életszínvonal egy biztonságos és megbízható környezetben. Berlin a fővárosa.

Paderborn egy város az Észak-Rajna-Vesztfália, Németország. Ez a tőke a Paderborn kerületben. Ez ad otthont számos német ipari vállalkozások, valamint az informatikai cégek. A legrégebbi és legfontosabb egyeteme a város a University of Paderborn.

Egyetemi Tanulmányok in Paderborn Németországban

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Németország
Paderborn
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Fachhochschule der Wirtschaft FHDW

A Mester Szak Beszerzési és logisztikai menedzsment * a fokát "Master of Arts" (MA) felkészíti a tanulókat is, mielőtt ... [+]

Részidős tanulmányok a Master of Arts

A mesterképzésre programok Beszerzési és logisztikai menedzsment * a mértéke "Master of Arts" (MA) felkészíti a diákokat előtt jól, a hazai és nemzetközi cégek felelős végrehajtó funkciók terén érzékelik beszerzés és a logisztika. Elmélyíti a meglévő üzleti oktatás és kiegészíti a hallgatók téma-specifikus, módszeres teljes fizetését praxistauglichem tudás. Ez annál is inkább fontos, később, mert megérdemlik, hogy fontos szerepet, mint interdiszciplináris linket a gazdálkodásukat. Erre igényelnek egy átfogó képet az üzleti döntéseket, Ezek fejlesztése révén a mester program. Ez a holisztikus képesítés nagyobb a kereslet a munkaerőpiacon és formái fontos alapja a tanulás a munka. * Jelenleg az akkreditációs folyamatban... [-]

Németország Paderborn
Kérj Információt
Nappali
31 hónap
Campus
Bővebben magyarul