Filter
Bölcsészettudományi Mester
Németország Schweinfurt A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Egyetemi Tanulmányok az Amerikai Egyesült Schweinfurt Németországban 2019

MA Alkalmazott nyelvészet a leggyakoribb számos Masters vagy MA mivel közismert, amelyek nagyobb koncentrációban a tudomány és a hangsúly kevésbé az osztálytermi gyakorlatban.

Németország, hivatalosan a Német Szövetségi Köztársaság, a szövetségi parlamentáris köztársaság nyugat-Közép-Európában. Az ország áll, 16 állam, és a főváros és egyben legnagyobb városa Berlin.

Bölcsészettudományi Mesterek az Amerikai Egyesült Schweinfurt Németországban

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Németország
Schweinfurt
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt

A Masters program "Nemzetközi Szociális Munka menekültekkel és bevándorlókkal" egy olyan alkalmazás-orientált, egymást követő, a tartalom és megosztás nemzetközileg orien ... [+]

A Masters program "Nemzetközi Szociális Munka menekültekkel és bevándorlókkal" egy olyan alkalmazás-orientált, egymást követő, a tartalom és megosztás nemzetközileg orientált angol nyelvű tanulmányi program.

Ez a kurzus tanulmányok célja a potenciális hallgatók, akik szeretnének hozzájárulni a felsőoktatási alkalmazás-orientált végzettség terén a szociális munka, annak érdekében, hogy - támogatást és felhatalmazást a menekültek és a bevándorlók nemzeti kereteken belül, valamint, hogy elősegítse azok integrálása a befogadó társadalom és a kultúrák közötti megnyitása alapszolgáltatások és közigazgatás; ez különösen célzó nyertes külföldi szakértők és azok nyelvi, kulturális és vallási háttérrel a németországi szociális munka; - Veszi és megszervezzék a segítségnyújtást a menekültek számára hotspot menekültügyi központok az Európai Unió, illetve menekülttáborokban a UNHCR régiók a származási és tranzit belül az európai és nemzetközi kontextusban, hogy biztosítsa rendezett hozzáférést a menekültek védelme, valamint hogy a perspektívát Az érintett emberek belül az ilyen létesítmények.... [-]

Németország Würzburg Schweinfurt
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 félévek
Campus
Bővebben magyarul