M.A. az Amerikai Egyesült Medway az Egyesült Királyságban

A Legjobb Egyetemi Tanulmányok az Amerikai Egyesült Medway az Egyesült Királyságban 2018

Mester

Masters fok sokoldalúbb, mint doktori végzettséggel és széles körű szakmai és tudományos alkalmazások. Az US Department of Education, három mester programok léteznek kutatás, a szakmai, és a terminál. A legnépszerűbb mesterképzések típusok Master of Arts (MA) és a Master of Science (MS) a keverék tárgy mezőjében.

Oktatás az Egyesült Királyságban egy decentralizált kérdése minden országban, az Egyesült Királyságban, hogy külön rendszerek a különböző kormányok az Egyesült Királyság kormánya a felelős Angliában, és a skót kormány, a walesi kormány és az Észak-Írország ügyvezető felelős Scotland , Wales és Észak-Írország volt.

Medway van Délkelet-Anglia. Ez egy agglomeráció a parton, és ez egy lényeges hajógyár 1984-ig. Már csak két felsőoktatási intézmény a területen.

MA Diplomák az Amerikai Egyesült Medway az Egyesült Királyságban

Mutass többet

MA Nyomtatott Textilek A Divatért

University for the Creative Arts
Campus Nappali Részidős 1 - 2 év September 2018 Egyesült Királyság Rochester + 1 további

MA Nyomtatott textilek a divatért [+]

MA Nyomtatott textilek a divatért

MA Nyomtatott textilek a divatért

Nyomtatás divattakaróhoz: divat, nyomtatott minták, kísérleti nyomtatványok, nyomtatott ruházati prototípusok, nyomtatott design koncepciók vagy tervtervek, nyomtatott divatkellékek és kiegészítők nyomtatott textilgyűjteményei.

A belső terek nyomtatása kiterjed a nyomtatott bútorok, divatirányítású beltéri nyomtatási koncepciók, egyszeri nyomtatott textíliák, telepítés vagy telephelyi munkák, nyomtatott termék prototípusok, padló- és falburkolatok, valamint külső nyomtatási alkalmazások.

A tanulmány hossza: Egy év teljes munkaidős vagy két év részidős... [-]


MA Fashion Photography

University for the Creative Arts
Campus Nappali Részidős 1 - 2 év September 2018 Egyesült Királyság Rochester + 1 további

Minden szép divatfotó mögött tehetséges fotós. Legyen az a fotós. Mint MA Fashion Photography diákja, a meglévő divat- és fotózási ismereteidre támaszkodva megismerheted, fejlesztheted és kezelheted a Masters projektet. [+]

MA Fashion Photography

Minden szép divatfotó mögött tehetséges fotós. Legyen az a fotós.

Mint MA Fashion Photography diákja, a meglévő divat- és fotózási ismereteidre támaszkodva megismerheted, fejlesztheted és kezelheted a Masters projektet.

A tanfolyam során az UCA legkorszerűbb fotográfiájához hozzáférhet, és különböző előadásokon, szemináriumokon, oktatóprogramokon és workshopokon vehetnek részt, rendszeres, off-campus látogatásokkal a hajtások és kiállítások területén.

A tanulmány hossza: Egy év teljes munkaidős vagy két év részidős

Kezdés: 2017 szeptember

Campus: UCA Rochester

Tanfolyam áttekintése... [-]

MA Fotográfia

University for the Creative Arts
Campus Nappali Részidős 1 - 2 év August 2018 Egyesült Királyság Rochester + 1 további

MA fotográfiai kurzusunk a fotózást kiterjesztett vizuális fegyelemként közelíti meg. Biztosítani fogják, hogy magabiztosan készítsenek összetett és kiterjesztett fotográfiai projekteket, és vegyenek részt kísérleti és spekulatív megközelítésekkel. [+]

MA fotográfia

MA fotográfiai kurzusunk a fotózást kiterjesztett vizuális fegyelemként közelíti meg. Biztosítani fogják, hogy magabiztosan készítsenek összetett és kiterjesztett fotográfiai projekteket, és vegyenek részt kísérleti és spekulatív megközelítésekkel.

Dinamikus és izgalmas környezetet kínálunk a fotográfia kritikai elméletének tanulmányozásához, és ez a kurzus a képre vonatkozó olvasási és írásbeli gyakorlatokkal foglalkozik. Az MA Photography különös figyelmet szentel a fotóművészet terjesztésének, kiállításának és közzétételének.

Speciális digitális és analóg eszközöket kínálunk nagyméretű színes és fekete-fehér kiállítási nyomatokhoz.... [-]


MA Kortárs ékszerek

University for the Creative Arts
Campus Nappali Részidős 1 - 2 év September 2018 Egyesült Királyság Rochester + 1 további

MA Kortárs ékszer tanfolyamunk ünnepli az egyes művészek és tervezői alkotók hozzájárulását. Lehetővé teszi a gyakorlat határainak kiterjesztését azáltal, hogy megvizsgálja az élenjáró ötleteket olyan ékszerekben, amelyek korábban nem voltak kitéve. [+]

MA Kortárs ékszerek

MA Kortárs ékszer tanfolyamunk ünnepli az egyes művészek és tervezői alkotók hozzájárulását. Lehetővé teszi a gyakorlat határainak kiterjesztését azáltal, hogy megvizsgálja az élenjáró ötleteket olyan ékszerekben, amelyek korábban nem voltak kitéve.

Mint tanuló ezen a tanfolyamon, akkor szabadon felfedezheti a különböző anyagokat, és kísérletezhet a méretarány, az űrlap, a dísz és a test díszítés a mi külön létesítményeket.

A tanulmány hossza: Egy év teljes munkaidős vagy két év részidős

Kezdés: 2017 szeptember

Campus: UCA Rochester

Tanfolyam áttekintése

Tanfolyamunk széles témakörre és kreatív tudományokra reagál, beleértve a képzőművészetet, a divatot, a designot és a fotózást. Úgy tervezték, hogy ösztönözze Önt az ékszer és más kapcsolódó tudományok közötti kapcsolat feltárására.... [-]