Bölcsészettudományi Mester az Amerikai Egyesült Rochester az Egyesült Királyságban

A Legjobb Egyetemi Tanulmányok az Amerikai Egyesült Rochester az Egyesült Királyságban 2018

Mester

A MA mértéke elsősorban a diákok, akik fejleszteni szeretnék az általános matematikai oktatás vagy tanítani.

Az Egyesült Királyság a Nagy-Britannia és Észak-Írország, közismert nevén az Egyesült Királyság és Nagy-Britannia, egy szuverén állam helyezkedik el észak-nyugati partján kontinentális Európában.A két legismertebb (és legrégebbi) egyetemek Oxford és Cambridge (gyakran nevezik Oxbridge sok britek) Anglia is számos más világszínvonalú intézmények, köztük több London (nevezetesen Imperial College, a London School of Economics, University College London és a King 's College London minden része Londoni Egyetem)

Rochester Kent ismert kedvenc tartózkodási Charles Dickens. Jelenleg nincs helyi egyetemek és felsőoktatási főiskolák, de ez található a Kent a legtöbb diák megy Kent főiskolák.

MA-k az Amerikai Egyesült Rochester az Egyesült Királyságban

Mutass többet

MA Nyomtatott Textilek A Divatért

University for the Creative Arts
Campus Nappali Részidős 1 - 2 év September 2018 Egyesült Királyság Rochester + 1 további

MA Nyomtatott textilek a divatért [+]

MA Nyomtatott textilek a divatért

MA Nyomtatott textilek a divatért

Nyomtatás divattakaróhoz: divat, nyomtatott minták, kísérleti nyomtatványok, nyomtatott ruházati prototípusok, nyomtatott design koncepciók vagy tervtervek, nyomtatott divatkellékek és kiegészítők nyomtatott textilgyűjteményei.

A belső terek nyomtatása kiterjed a nyomtatott bútorok, divatirányítású beltéri nyomtatási koncepciók, egyszeri nyomtatott textíliák, telepítés vagy telephelyi munkák, nyomtatott termék prototípusok, padló- és falburkolatok, valamint külső nyomtatási alkalmazások.

A tanulmány hossza: Egy év teljes munkaidős vagy két év részidős... [-]


MA Fashion Photography

University for the Creative Arts
Campus Nappali Részidős 1 - 2 év September 2018 Egyesült Királyság Rochester + 1 további

Minden szép divatfotó mögött tehetséges fotós. Legyen az a fotós. Mint MA Fashion Photography diákja, a meglévő divat- és fotózási ismereteidre támaszkodva megismerheted, fejlesztheted és kezelheted a Masters projektet. [+]

MA Fashion Photography

Minden szép divatfotó mögött tehetséges fotós. Legyen az a fotós.

Mint MA Fashion Photography diákja, a meglévő divat- és fotózási ismereteidre támaszkodva megismerheted, fejlesztheted és kezelheted a Masters projektet.

A tanfolyam során az UCA legkorszerűbb fotográfiájához hozzáférhet, és különböző előadásokon, szemináriumokon, oktatóprogramokon és workshopokon vehetnek részt, rendszeres, off-campus látogatásokkal a hajtások és kiállítások területén.

A tanulmány hossza: Egy év teljes munkaidős vagy két év részidős

Kezdés: 2017 szeptember

Campus: UCA Rochester

Tanfolyam áttekintése... [-]

MA Fotográfia

University for the Creative Arts
Campus Nappali Részidős 1 - 2 év August 2018 Egyesült Királyság Rochester + 1 további

MA fotográfiai kurzusunk a fotózást kiterjesztett vizuális fegyelemként közelíti meg. Biztosítani fogják, hogy magabiztosan készítsenek összetett és kiterjesztett fotográfiai projekteket, és vegyenek részt kísérleti és spekulatív megközelítésekkel. [+]

MA fotográfia

MA fotográfiai kurzusunk a fotózást kiterjesztett vizuális fegyelemként közelíti meg. Biztosítani fogják, hogy magabiztosan készítsenek összetett és kiterjesztett fotográfiai projekteket, és vegyenek részt kísérleti és spekulatív megközelítésekkel.

Dinamikus és izgalmas környezetet kínálunk a fotográfia kritikai elméletének tanulmányozásához, és ez a kurzus a képre vonatkozó olvasási és írásbeli gyakorlatokkal foglalkozik. Az MA Photography különös figyelmet szentel a fotóművészet terjesztésének, kiállításának és közzétételének.

Speciális digitális és analóg eszközöket kínálunk nagyméretű színes és fekete-fehér kiállítási nyomatokhoz.... [-]


MA Kortárs ékszerek

University for the Creative Arts
Campus Nappali Részidős 1 - 2 év September 2018 Egyesült Királyság Rochester + 1 további

MA Kortárs ékszer tanfolyamunk ünnepli az egyes művészek és tervezői alkotók hozzájárulását. Lehetővé teszi a gyakorlat határainak kiterjesztését azáltal, hogy megvizsgálja az élenjáró ötleteket olyan ékszerekben, amelyek korábban nem voltak kitéve. [+]

MA Kortárs ékszerek

MA Kortárs ékszer tanfolyamunk ünnepli az egyes művészek és tervezői alkotók hozzájárulását. Lehetővé teszi a gyakorlat határainak kiterjesztését azáltal, hogy megvizsgálja az élenjáró ötleteket olyan ékszerekben, amelyek korábban nem voltak kitéve.

Mint tanuló ezen a tanfolyamon, akkor szabadon felfedezheti a különböző anyagokat, és kísérletezhet a méretarány, az űrlap, a dísz és a test díszítés a mi külön létesítményeket.

A tanulmány hossza: Egy év teljes munkaidős vagy két év részidős

Kezdés: 2017 szeptember

Campus: UCA Rochester

Tanfolyam áttekintése

Tanfolyamunk széles témakörre és kreatív tudományokra reagál, beleértve a képzőművészetet, a divatot, a designot és a fotózást. Úgy tervezték, hogy ösztönözze Önt az ékszer és más kapcsolódó tudományok közötti kapcsolat feltárására.... [-]