Bölcsészettudományi Mesterképzést az Amerikai Egyesült Hereford az Egyesült Királyságban

A Legjobb Bölcsészettudományi Mesterek (M.A) az Amerikai Egyesült Hereford az Egyesült Királyságban 2018

Mester

Programok címmel "Master of Arts " hagyományosan állnak bölcsészettudomány témákban, mint a filozófia, a történelem, vagy az irodalomban. Masters of Arts posztgraduális programokat lehet tenni után szerzett diplomát egy egyetemi szak (Bachelor). Masters of Arts programok a címe "MA ", "Master of Arts " vagy "MA ".

UK, Egyesült Királyság több mint 300 éves, és négy alkotó nemzetek: Anglia, Skócia, Wales és Észak-Írország. Az Egyesült Királyság volt a központja a tanulás az elmúlt 1000 évben, és rendelkezik számos régi és kiváló egyetemek. Külföldi hallgatók teszik ki jelentős részét a tanulók a brit egyetemeken.

MA-król az Amerikai Egyesült Hereford az Egyesült Királyságban

Mutass többet

Kortárs Kézműves

Hereford College of Arts
Campus Nappali Részidős 15 hónapok August 2018 Egyesült Királyság Hereford + 1 további

Ez a Masters szintű tanfolyamot Kortárs Craft összpontosít fejlesztése és kiterjesztése az egyéni kreatív gyakorlatok és az alapot, és feljogosítaná a kritikus gondolkodás. A tanfolyam projekt által vezetett és a stúdió-alapú támogatott közel bemutató útmutatást, előadások, szemináriumok és nyílt hozzáférés széles körű kézműves műhelyek. A kurzus támogatja a gyakorlati és elméleti elkötelezettség kézműves mind a szakma és a személyes kifejezés. [+]

Egy gyors összefoglaló a tanfolyam

Ez a Masters szintű tanfolyamot Kortárs Craft összpontosít fejlesztése és kiterjesztése az egyéni kreatív gyakorlatok és az alapot, és feljogosítaná a kritikus gondolkodás. A tanfolyam projekt által vezetett és a stúdió-alapú támogatott közel bemutató útmutatást, előadások, szemináriumok és nyílt hozzáférés széles körű kézműves műhelyek. A kurzus támogatja a gyakorlati és elméleti elkötelezettség kézműves mind a szakma és a személyes kifejezés. Célja, hogy támogassa a hallgató, mint egy gyakorló felismerni saját munkamódszerét, és melyiket hol ülnek a tágabb összefüggésében kézműves.

Gyakorlat mindenkor tájékoztatta alapos szigorú kutatás, kísérletezés és a felfedezés, valamint az innovatív gondolkodás és megközelítések. Az elkötelezettség folyamatos fényvisszaverő elemzése lehetővé teszi a diákok számára, hogy értékeljék a gyakorlat, és mozgassa előre. Műhely hozzáférés és fejlesztéséhez és finomításához technikai készség is fontos annak érdekében, hogy példaértékű és jól megmunkált kreatív tárgyakat. Kommunikáció és bemutatása ötleteket és a kutatást a szakmai előadások és a kiállítás munka ösztönzi a diákokat, hogy vizsgálja meg a kontextusban, recepció, a közönség és a végfelhasználó.... [-]