MA Diploma az Amerikai Egyesült Huddersfield az Egyesült Királyságban

A Legjobb MA-k az Amerikai Egyesült Huddersfield az Egyesült Királyságban 2018

Mester

MA Alkalmazott nyelvészet a leggyakoribb számos Masters vagy MA mivel közismert, amelyek nagyobb koncentrációban a tudomány és a hangsúly kevésbé az osztálytermi gyakorlatban.

UK, Egyesült Királyság több mint 300 éves, és négy alkotó nemzetek: Anglia, Skócia, Wales és Észak-Írország. Az Egyesült Királyság volt a központja a tanulás az elmúlt 1000 évben, és rendelkezik számos régi és kiváló egyetemek. Külföldi hallgatók teszik ki jelentős részét a tanulók a brit egyetemeken.

Huddersfield egy nagy mezőváros Yorkshire-ben. Kirklees College és a University of Huddersfield itt található. University-ben alapították 1825-ben, és jelenleg mintegy 20 ezer diák.

Egyetemi Tanulmányok az Amerikai Egyesült Huddersfield az Egyesült Királyságban

Mutass többet

Nemzetközi Emberi Erőforrás Menedzsment (HRM) MA / PGDip / Pgcert

University of Huddersfield Business School
Campus Nappali 1 év September 2018 Egyesült Királyság Huddersfield

Az átfogó cél az International Human Resource Management (HRM) MA program célja, hogy oktassák, mint humán erőforrás menedzser nemzetközi kontextusban és minőségének javítása, a szakmai fejlődés. [+]

Az átfogó cél az International Human Resource Management (HRM) MA program célja, hogy oktassák, mint humán erőforrás menedzser nemzetközi kontextusban és minőségének javítása, a szakmai fejlődés. Ön arra ösztönzik, hogy dolgozzanak a kritikus gondolkodás és számos készségek és technikák sajátos nemzetközi emberi erőforrás menedzsment. A kurzus középpontjában a az erre vonatkozó személyes és interperszonális készségek felkészülni a jövőre, a szakmai karrier az emberek kezelése a globális munkahelyen. Ez a tanfolyam Önnek megfelelő keveréke HRM kapcsolódó modulok, köztük egy általános bevezetést a fő szempontok a HRM és a kapcsolódó nemzetközi kérdésekben (mint például a nemzetközi üzleti környezet és a vállalatirányítás és az üzleti etika), továbbá a HRM stratégia és a kultúrák közötti menedzsment. Akkor is lehetősége van arra, hogy működjön együtt oktatók, akik rendkívül jártas nyilvánított Master szintű tanfolyamok mind az Egyesült Királyságban és a tengerentúlon.... [-]