Filter
Bölcsészettudományi Mester
Egyesült Királyság Scotland Glasgow A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Bölcsészettudományi Mesterképzések az Amerikai Egyesült Glasgow az Egyesült Királyságban 2019

A master 's fokozat egy tudományos fokozat nyújtani, akik átestek tanulmány bizonyítja a mesteri vagy magas rendű áttekintést adott tanulmányi vagy terület szakmai gyakorlat.

Oktatás az Egyesült Királyságban egy decentralizált kérdése minden országban, az Egyesült Királyságban, hogy külön rendszerek a különböző kormányok az Egyesült Királyság kormánya a felelős Angliában, és a skót kormány, a walesi kormány és az Észak-Írország ügyvezető felelős Scotland , Wales és Észak-Írország volt.

Glasgow a legnagyobb város Skóciában, ahol a lakosság mintegy 600.000, a város maga, vagy a több mint 2 millió, ha a környező városokban a Clydeside agglomeráció figyelembe kell venni.

Egyetemi Tanulmányok az Amerikai Egyesült Glasgow az Egyesült Királyságban

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Egyesült Királyság
Scotland
Glasgow
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
GCU - Glasgow School for Business and Society

Rengeteg jutalék és kreatív lehetőség, ahol a legtöbb forgatókönyvíró dolgozik. A professzionális írók által megtanított munkák során a jelenleg a brit televízió sorozata ... [+]

Szerezd meg a képzést, a kapcsolatokat és a tapasztalatokat, amire szükséged van ahhoz, hogy megjelölje a televízión. A Creative Skillset Tick elismerésével a GCU MA Television Fiction Writing az egyetlen nappali master program, amely kizárólag az Egyesült Királyságban végzett szkriptekre összpontosít.

Az iparággal szoros együttműködésben létrehozott munkalehetőségeinek maximalizálása érdekében programunk az iparági tapasztalatok teljes skáláját kínálja Önnek, és támogatja Önt saját eredeti dráma vagy vígjáték fejlesztésében.

Oktatás mind a tudományos szakemberek, mind a televíziós televíziók tetejénEsély, hogy hozzájáruljon a jelenleg a brit televízióban sugárzó programokhozEgyéni mentorálás tapasztalt televíziós vezetőkKözvetlen hozzáférés a termelőkhöz és a biztosokhozA londoni ügyintéző mentori éveTámogatás egy professzionális forgatókönyvíróbólLehetőség, hogy több, már piacra dobott projektre szakosodjon... [-]
Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
GCU - Glasgow School for Business and Society

Az MA Multimedia Journalism Skócia vezető újságírói mesterje. Ez NCTJ ... [+]

Akkreditálta: BJTC NCTJ

Csatlakozzon egy olyan globális erőfeszítéshez, amely lehetővé teszi az emberek világszerte történő tájékoztatását és összekapcsolását Skócia vezető újságírói mester programján keresztül - a GCU MA Multimedia Journalism. A GCU az egyetlen posztgraduális újságírói diplomát kínálja Skóciában, amelyet az Egyesült Királyság elsődleges szakmai képzési testületei: az Országos Képzési Tanács és a Broadcast Journalism Training Council akkreditál.

Az MA Multimédia újságírás több mint 75% -os foglalkoztatási rátával rendelkezik, elhelyezések a média szervezetekben, köztük a BBC, az STV és a Herald

... [-]
Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul