Bölcsészettudományi Mester (MA) az Amerikai Egyesült Dundee az Egyesült Királyságban

A Legjobb Bölcsészettudományi Mesterek az Amerikai Egyesült Dundee az Egyesült Királyságban 2018

Mester

MA Alkalmazott nyelvészet a leggyakoribb számos Masters vagy MA mivel közismert, amelyek nagyobb koncentrációban a tudomány és a hangsúly kevésbé az osztálytermi gyakorlatban.

UK, Egyesült Királyság több mint 300 éves, és négy alkotó nemzetek: Anglia, Skócia, Wales és Észak-Írország. Az Egyesült Királyság volt a központja a tanulás az elmúlt 1000 évben, és rendelkezik számos régi és kiváló egyetemek. Külföldi hallgatók teszik ki jelentős részét a tanulók a brit egyetemeken.

Dundee, az egyik a nagyobb városokban Skóciában, egy hallgatói létszám mintegy 17 ezer. Három egyetem és főiskola, és ismert a kutatás orvosbiológiai területen, onkológia és a számítógépes játékok.

Egyetemi Tanulmányok az Amerikai Egyesült Dundee az Egyesült Királyságban

Mutass többet

MA (Hons) A Liberális Művészetben

University of Dundee
Campus Nappali 4 év September 2018 Egyesült Királyság Dundee

A Liberális Művészeti MA kurzusunk maximális rugalmasságot nyújt Önnek a személyes szellemi és kreatív érdeklődését tükröző tanulmányi program kidolgozásához. [+]

Kurzusunk a legkiválóbb skót bölcsészettudományi hagyományt képviseli, kiterjedt felmérésekkel a tantárgyak és tudományágak széles skáláján, kihívást jelentve arra, hogy kreatív megoldásokat találjunk a problémákra aktív tanulással.

Szabadon engedjük Önnek teljes diplomáját, hogy több különböző tantárgyat tanuljon anélkül, hogy csak egy-két szakosodásra lenne szükség. Azonban Önnek is szabadsága van arra, hogy egy adott témára összpontosítson (nagy jelentőségű), ha azt akarja, miközben a tantárgyak széles választékából is betekintést nyer.

Maximális rugalmasság

Ellentétben sok hasonló tanfolyamot az Egyesült Királyságban, nincs követelmény, hogy az alapvető vagy kötelező modulok ezen a kurzuson, biztosítva, hogy a lehető legnagyobb rugalmasságot szabja a fokát az Ön igényeinek.... [-]


MA (Hons) / BSc (Hons) A Pszichológiában

University of Dundee
Campus Nappali 4 év September 2018 Egyesült Királyság Dundee

Ebben a kurzusban megtudhatja, hogyan működik az emberi elme a csecsemőktől az idős korig, és megszerzi az állami és a magánszféra foglalkoztatásához szükséges alapvető készségeket. Lehetőséged lesz arra, hogy részt vegyen egy kutatási tanoncszerző programban, kutasson kutatási készségeket a tanszék munkatársai által végzett valódi kutatási projektekben való részvétel révén. [+]

Meg fogod tanulni a nagyon sokféle téma, amelyek együtt alkotják a pszichológia.

Többek között megtudhatja, hogyan tanulnak a gyerekek, mi történik az emberek szellemi készségeivel, amikor öregszenek, hogyan különböznek az emberek személyiségei, hogyan működik a társadalmi csoportdinamika, hogyan emlékeznek, látnak és hallanak dolgokat, hogyan beszélünk egymással és a különböző pszichológiai rendellenességekről.

Nemzetközi szakértők tanítanak majd a legfrissebb fejleményekről mindegyik területen. Az emberi természet e pszichológiai aspektusainak megismerését támogatja, ha megtanulják a kritikus gondolkodást, a problémák megoldását, az adatok elemzését, a világos és hatékony írást, és a tudomány magabiztos kommunikátorát; ezek a készségek, amelyeket a munkáltatók nagyra értékelnek. Meg fog tanulni a tudományos módszerről, végül megtervezi, végrehajtja és elemzi saját kutatási projektjét.... [-]