M.A. az Amerikai Egyesült Edinburgh az Egyesült Királyságban

A Legjobb MA-król az Amerikai Egyesült Edinburgh az Egyesült Királyságban 2018

Mester

Az MA egy olyan mesterdiploma, melyet a hallgatók olyan bölcsészeti tanulmányok végeztével kapnak kézhez, mint a történelem, a kommunikáció, a filozófia, a teológia vagy az angol. A Bölcsészettudományi Mesterdiploma követelményei között általában a tanulás, a kutatás és az írásbeli vizsgák szerepelnek.

UK, Egyesült Királyság több mint 300 éves, és négy alkotó nemzetek: Anglia, Skócia, Wales és Észak-Írország. Az Egyesült Királyság volt a központja a tanulás az elmúlt 1000 évben, és rendelkezik számos régi és kiváló egyetemek. Külföldi hallgatók teszik ki jelentős részét a tanulók a brit egyetemeken.

Edinburgh, Skócia fővárosa, értékben legalább bronzkori. Ez nem csoda, hogy néhány, a legrégebbi intézmény található itt, köztük a negyedik legrégebbi egyeteme. Összességében négy egyetem és főiskola több.

MA Képzések az Amerikai Egyesült Edinburgh az Egyesült Királyságban

Mutass többet

MA Film - Kem - Kino Szemmel - Az Európai Filmek Mesterek

Universidade Lusófona de Humanidades e Tecnologias
Campus Nappali 2 év October 2018 Egyesült Királyság Edinburgh

Ez a két év MA program egy vadonatúj rendkívül intenzív fi film, hogy mester fokozatot által támogatott ERASMUS +. Lásd részletesen www.kinoeyes.eu [+]

A Legjobb Egyetemi Tanulmányok az Amerikai Egyesült Edinburgh az Egyesült Királyságban. A Mester Ez a két év MA program egy vadonatúj rendkívül intenzív fi film, hogy mester fokozatot által támogatott ERASMUS +. A program formájában valósul meg négy félév tanítása, valamint egy nyári iskola. A tanítás egyedülálló színfolt a filmkészítés MA, hogy megoszlik a három különböző Filmiskolai három különböző európai államok: Lusófona Egyetem Lisszabonban, Portugáliában, a Screen Akadémia Skócia Edinburgh / Napier University, UK, valamint a Balti Film és Média Iskola Tallinn, Észtország. A tanítás minden campus tükrözi erőssége a személyzet és az oktatási történelem minden iskolában, így ha mindegyik szakértő diák egy választás a lehető legjobb megoldásokat a tanulásra. Minden iskolában van egy jelentős múlttal tanítási mesterek filmkészítési tanfolyamok. Szintén egyedülálló az a program középpontjában a játékfilm, mint a vizsgálat tárgya és szívás, nem pedig a rövid film, mint a legtöbb más tanfolyamok. A diákok fogják felvenni a következő területeken: rendezés, a forgatókönyvírás, termelő, operatőr, szerkesztő és hang. Mintegy fele a tanári fognak irányulni, minden specializálódás, míg a fennmaradó részt állnak átváltható szaktudás filmesként, kreatív gyakorlatok, a vállalkozói szellem és a kritikus gondolkodás - készségeket, amelyek nélkülözhetetlenek az összes film diákok. A hallgatók alkotnak együttműködő csapatok, és dolgozni fog finanszírozott érettségi projekt. Ezek a végleges dolgozat film várhatóan fellép az első réteg a nemzetközi filmfesztiválokon. Tanítási a programot kiegészíti egy átfogó tanfolyam szakmai gyakorlat előkészítése, amely magában foglalja szakemberek szerte Európában, beleértve a termelési és kézműveseket, forgalmazók, fesztiválok programozók, bankárok, ügyvédek és casting. Oktatási programját KEM kínál egyetlen közös... [-]