M.A. az Amerikai Egyesült Glasgow City az Egyesült Királyságban

A Legjobb MA-k az Amerikai Egyesült Glasgow City az Egyesült Királyságban 2018

Mester

Masters fok, közismert nevén a MA vannak posztgraduális fok tartós, legalább egy évig, néha két év alatt tanítják fok általában szükség néhány aktuális kutatást. MA a leggyakoribb név a Masters mértékben, és gyakran használják.

UK, Egyesült Királyság több mint 300 éves, és négy alkotó nemzetek: Anglia, Skócia, Wales és Észak-Írország. Az Egyesült Királyság volt a központja a tanulás az elmúlt 1000 évben, és rendelkezik számos régi és kiváló egyetemek. Külföldi hallgatók teszik ki jelentős részét a tanulók a brit egyetemeken.

MA-k az Amerikai Egyesült Glasgow City az Egyesült Királyságban

Mutass többet

MA in Television Fiction Writing

GCU - Glasgow School for Business and Society
Campus Nappali 1 év September 2018 Egyesült Királyság Glasgow

[+]

Ez a többletidő kifejezetten arra irányul, hogy segítsen az új nemzetközi hallgatóknak az Egyesült Királyságban és a GCU-ban történő letelepedés előtt az általános hallgatói indukció és tanítás megkezdése előtt.

Ebben az időszakban számos szórakoztató és informatív tevékenység zajlik, beleértve az egyetemi és városi túrákat, valamint üdvözlő eseményeket, ahol más nemzetközi diákokkal találkozhat.

Creative Skillset Tick [-]

MA in Multimedia Journalism

GCU - Glasgow School for Business and Society
Campus Nappali 1 év September 2018 Egyesült Királyság Glasgow

[+]

A program végső eleme a projekt, amely lehetőséget nyújt a közzétett / közzétett / sugárzott szabványos újságírói munkák jelentős darabjának előállítására.

Értékelési módszerek

Minden egyes modul külön-külön kerül kiválasztásra: például a folyamatos tanfolyam; vizsgák vagy tesztek (rövid és napidíjas napok - amelyek egész napos csoportvizsgára vonatkoznak); és néhányat a tanfolyam és az NCTJ vizsgák kombinációjával (törvény, kormány).

20 x Marantz PMD661 memóriakártya riporter-felvevők.

[-]