Bölcsészettudományi Mesterképzés az Amerikai Egyesült Glasgow az Egyesült Királyságban

A Legjobb MA Diplomák az Amerikai Egyesült Glasgow az Egyesült Királyságban 2018

Mester

Masters fok sokoldalúbb, mint doktori végzettséggel és széles körű szakmai és tudományos alkalmazások. Az US Department of Education, három mester programok léteznek kutatás, a szakmai, és a terminál. A legnépszerűbb mesterképzések típusok Master of Arts (MA) és a Master of Science (MS) a keverék tárgy mezőjében.

Oktatás az Egyesült Királyságban egy decentralizált kérdése minden országban, az Egyesült Királyságban, hogy külön rendszerek a különböző kormányok az Egyesült Királyság kormánya a felelős Angliában, és a skót kormány, a walesi kormány és az Észak-Írország ügyvezető felelős Scotland , Wales és Észak-Írország volt.

Glasgow a legnagyobb város Skóciában, ahol a lakosság mintegy 600.000, a város maga, vagy a több mint 2 millió, ha a környező városokban a Clydeside agglomeráció figyelembe kell venni.

MA Képzések az Amerikai Egyesült Glasgow az Egyesült Királyságban

Mutass többet

MA in Television Fiction Writing

GCU - Glasgow School for Business and Society
Campus Nappali 1 év September 2018 Egyesült Királyság Glasgow

[+]

Ez a többletidő kifejezetten arra irányul, hogy segítsen az új nemzetközi hallgatóknak az Egyesült Királyságban és a GCU-ban történő letelepedés előtt az általános hallgatói indukció és tanítás megkezdése előtt.

Ebben az időszakban számos szórakoztató és informatív tevékenység zajlik, beleértve az egyetemi és városi túrákat, valamint üdvözlő eseményeket, ahol más nemzetközi diákokkal találkozhat.

Creative Skillset Tick [-]

MA in Multimedia Journalism

GCU - Glasgow School for Business and Society
Campus Nappali 1 év September 2018 Egyesült Királyság Glasgow

[+]

A program végső eleme a projekt, amely lehetőséget nyújt a közzétett / közzétett / sugárzott szabványos újságírói munkák jelentős darabjának előállítására.

Értékelési módszerek

Minden egyes modul külön-külön kerül kiválasztásra: például a folyamatos tanfolyam; vizsgák vagy tesztek (rövid és napidíjas napok - amelyek egész napos csoportvizsgára vonatkoznak); és néhányat a tanfolyam és az NCTJ vizsgák kombinációjával (törvény, kormány).

20 x Marantz PMD661 memóriakártya riporter-felvevők.

[-]