Bölcsészettudományi Mesterképzést padovában Olaszországban

A Legjobb MA-król padovában Olaszországban 2018

Mester

Az MA egy olyan mesterdiploma, melyet a hallgatók olyan bölcsészeti tanulmányok végeztével kapnak kézhez, mint a történelem, a kommunikáció, a filozófia, a teológia vagy az angol. A Bölcsészettudományi Mesterdiploma követelményei között általában a tanulás, a kutatás és az írásbeli vizsgák szerepelnek.

Hivatalos nevén az Olasz Köztársaság, az ország Dél-Európában található. A hivatalos nyelv az olasz, és a kulturális főváros gazdag Rómában. Sok a világ 's legrégebbi egyeteme található Olaszországban, különösen a Bolognai Egyetem (alapítva 1088). Három Superior diplomát adó iskoláinak a "egyetemi státuszt ", három intézmény a status Doktori főiskolák, amely funkció graduális és posztgraduális szinten.

Ez az ipari és gazdasági város Olaszország fejlett még természetesen gyönyörű város. Ezért, Padova egy jó hely, ahol élni és pénzt keresni. Sőt, Padova van néhány jó oktatási intézmények, mint a University of Padova.

Bölcsészettudományi Mesterek padovában Olaszországban

Mutass többet

MA Degree Programme in Human Rights and Multi-level Governance

University of Padova School of Economic and Political Sciences
Campus Nappali 2 év October 2018 Olaszország Padova

[+]

tudományágak Tájolás

A tanfolyam program egy a politikai és cselekvés-orientált megközelítés alapján a kutatás és a kritikus gondolkodás.

önállóan működő, a tervezés kapacitás, és az idő kezelése: a hallgatók, amennyiben a tanulási készségek fejlesztéséhez szükséges önálló képességek tervezése és irányítása szociális projektek területén az emberi jogok, a demokrácia és a béke. [-]