Bölcsészettudományi Mesterképzést torinóban Olaszországban

A Legjobb MA-król torinóban Olaszországban 2018

Mester

Masters fok, közismert nevén a MA vannak posztgraduális fok tartós, legalább egy évig, néha két év alatt tanítják fok általában szükség néhány aktuális kutatást. MA a leggyakoribb név a Masters mértékben, és gyakran használják.

Olaszországban, hivatalosan az Olasz Köztársaság, az egységes parlamentáris köztársaság az Európai Unión belül található Dél-Európában. Az északi, határos Franciaország, Svájc, Ausztria és Szlovénia, valamint az Alpok.

Torino egyik üzleti városok Olaszországban. Az egyetemek ebben a városban arra törekszünk, hogy minőségi oktatás Olaszországban. Ez a hely a központja a remek nemzetközi iskolák, mint a Torinói Egyetem, hogy elkötelezett alakításában a jó karrier a diákok számára.

MA Képzések torinóban Olaszországban

Mutass többet

Ma Nemzetközi Művészeti Adminisztráció (Miaa)

St. John International University
Campus Nappali Részidős 2 év October 2018 Olaszország Torino + 1 további

A Master of Arts in International Arts Administration (Miaa) középpontjában egy új koncepció a művészet már dolgoztak ki az elmúlt években a szakértelmét szakemberek. [+]

MA International Arts Administration (Miaa) A Master of Arts in International Arts Administration (Miaa) középpontjában egy új koncepció a művészet már dolgoztak ki az elmúlt években a szakértelmét szakemberek. A műalkotás már nem fogant, mint egy tárgy, amely különböző intézkedéseket lehet alkalmazni. Art mára részeként kapcsolatrendszer, amely azonosítható "információ". "Információ" itt érteni, mint az új értéket létre ez a relációs víziója művészet. Az információ tehát tartalmazza a kulturális-földrajzi-etikai kontextust, amelyben egy műalkotás is fogant, és kell, hogy legyen tapasztalt. A Miaa kialakítja a fő témája ennek az összetett hálózat szerint a fenntarthatóság, az irányítás és a gyümölcse a művészet. A fenntarthatóság azt jelenti, hogy ma már minden munkát illetően művészet, hogy elérje a saját fenntarthatósági, széles körben ismert, mint a gazdasági-környezeti-etikai gazdag koncepció. Minden művészet kell tárolni, katalogizálni, és sikerült szerint az új elektronikus eszközök, amelyek már része a gyümölcsét. Management képviseli a folytonosságot műalkotások és gyümölcsét. Fruition ma már elengedhetetlen része a művészet. Kommunikáció, megjelenítésére, a marketing nem elválasztható művészet, mint olyan. A menedzsment a művészet ma magában foglalja a növekvő rendelkezésre álló források (forrásbevonás stratégiák, innovatív marketing taktikák és támogatása, stb), és a javítása a felhasználás (tervezés és a pénzügyi ellenőrző rendszerek). Sőt, ez az új koncepció kell alkalmazni a hagyományos műalkotások, valamint az új művészeti ágak, mint a rádió-vagy televíziós felvételekre vagy újszülött-digitális papírok. A mester célja, hogy fejlessze a szükséges kompetenciák erősítése gyűjtemények Born-digitális grafikákat, és hatalmazza fel a diákok a menedzsment és tárolása Born-digitális eszközök. A Miaa kerül megrendezésre az angol mind szakértő szakemberek... [-]