Bölcsészettudományi Mesterdiploma irkutszk Oroszországban

A Legjobb MA-k irkutszk Oroszországban 2018

Mester

Masters fok sokoldalúbb, mint doktori végzettséggel és széles körű szakmai és tudományos alkalmazások. Az US Department of Education, három mester programok léteznek kutatás, a szakmai, és a terminál. A legnépszerűbb mesterképzések típusok Master of Arts (MA) és a Master of Science (MS) a keverék tárgy mezőjében.

Oroszország, illetve, hivatalosan is ismert, mint az Orosz Föderáció, az ország Észak-Eurázsiában. Az oktatás Oroszországban biztosítja elsősorban az állam és szabályozza az Oktatási Minisztérium és a Science. Oroszországban, ez kb 70%-a képzési idő a kapcsolatot órák a tanár, a többi 30%-a munkateher szentelt a független tanulmány az anyag.

Található Irkutszk terület az Oroszország Irkutszk város, amelynek lakossága mintegy 600.000 ember. Irkutszk már 6 egyetem és több magán főiskolák a legtöbb diák szakon tudományos tanulmányok.

MA Képzések irkutszk Oroszországban

Mutass többet

MA: Tanárképzés

Irkutsk State Linguistic University
Campus Nappali September 2018 Oroszország Irkutszk

Igloo kínál a következő területeken: elmélet és gyakorlat oktatásának interkulturális kommunikáció multietnikus és multikulturális környezetben, irodalmi nevelés [+]

MA: tanárképzés

&nbsp

Igloo kínál a következő területeken: elmélet és gyakorlat oktatásának interkulturális kommunikáció multietnikus és multikulturális környezetben,irodalmi oktatás, informatsialnye technológia a tanárképzésben.

&nbsp

Diploma: Master of tanárképzés PROFIL FOCUS ÉS GYAKORLAT AZ OKTATÁSI Interkulturális Kommunikáció multietnikus és multikulturális környezetben Hallgatók tanulmányozzák a kommunikáció elmélete, a nemzeti és kulturális különbségek konfliktusmentes építése kommunikatív diskurzus linguodidactic alapján a tanítás orosz, mint idegen nyelv ellen polylogue kultúrák, eljárások és módszerek a toleráns társadalomKözlemények, hogy a poli-etnikai környezet, a kulturális sokszínűség az a világ népei területén a beszéd és az üzleti etikett, kommunikatív angol nyelvtanfolyam, kognitív nyelvészet.... [-]