MA Diploma a Braga Portugáliában

A Legjobb MA Diplomák a Braga Portugáliában 2018

Mester

Az MA, azaz Bölcsészettudományi Mesterdiplomát a hallgatók egy 1-2 éves Történelem, Angol vagy egyéb művészeti és bölcsészettudományi képzés elvégzése után kapják kézhez. Az MA képzés legtöbbször elegyíti a kutatást a tanulással.

Portugália egyik legmelegebb európai országokban. Egyetemi programok nagyon kedvező. Valójában Portugália egyik legalacsonyabb megélhetési költségeket a diákok számára. Élvezze a nagy strandok Algarve, vagy a régi szárny a történelem a főváros Lisszabon.

Braga egyik legrégebbi város az északnyugati Portugáliában, és a legrégebbi katolikus érsekség az országban. Mivel egy nagy város faluban, két egyetem székhelye itt. Ezek Minho Egyetem és az Universidade Catolica Portuguesa.

MA Diplomák a Braga Portugáliában

Mutass többet

Tanárképző Egyetemi Diploma Természetesen Spanyol, Mint Idegen Nyelv

University of Minho - Institute of Arts and Human Sciences
Campus Nappali 3 félév October 2018 Portugália Braga

Ez a pedagógusképzés mesterképzésre természetesen SFL az egyetlen b-learning tanfolyam meglévő Portugáliában, ahol a diákok kapnak magas színvonalú, tudományosan szigorú képzés tartalmi és pedagógiai ismeretekkel. [+]

Tudományos fokozat: MA (Bologna 2. ciklus fok) ECTS: 90 A tantárgy típusa: b-learning Időtartam: 3 félév tantervi Cél nyelv: spanyol Fő tudományos terület: tanártovábbképzés spanyol, mint idegen nyelv (SFL)

Ez a pedagógusképzés mesterképzésre természetesen SFL az egyetlen b-learning tanfolyam meglévő Portugáliában, ahol a diákok kapnak magas színvonalú, tudományosan szigorú képzés tartalmi és pedagógiai ismeretekkel.

Ez biztosítja úttörő képzés leendő SFL tanárok az egyetemek, a tudományos és szakmai szempontból.

Emellett bevezeti a diákokat, hogy az új technológiák és a különböző speciális területeken, mint a spanyol orvosi, üzleti és turisztikai kapcsolódó szakmák.... [-]