Bölcsészettudományi Mesterképzést a Porto Portugáliában

A Legjobb MA-król a Porto Portugáliában 2018

Mester

Masters fok sokoldalúbb, mint doktori végzettséggel és széles körű szakmai és tudományos alkalmazások. Az US Department of Education, három mester programok léteznek kutatás, a szakmai, és a terminál. A legnépszerűbb mesterképzések típusok Master of Arts (MA) és a Master of Science (MS) a keverék tárgy mezőjében.

Portugáliában, hivatalosan a Portugál Köztársaság, egy olyan ország található Délnyugat-Európában, az Ibériai-félszigeten. Portugália 900 éves, és annak ellenére, hogy viszonylag kis területen, ez döntő szerepet játszott a világtörténelemben. Universidade do Porto legnépszerűbb külföldiek melynek keretében 11%-os nemzetközi diákok számára.

Porto a második legnépesebb városa Portugália Lisszabon után, ahol a lakosság mintegy 1,3 millió fő. A University of Porto a felső egyetem Portugáliában szolgál diákok szerte Európában és a világban általában. Sok más műszaki főiskola Porto is.

MA-k a Porto Portugáliában

Mutass többet

Interkulturális Tanulmányok üzleti

Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto
Campus October 2018 Portugália Kikötő

Az MA program Interkulturális Tanulmányok cégeknek nyit új távlatokat a nemzetközi diákok számára. A tanfolyam hagyták jóvá feltétel nélkül 6 évig a nemzeti ügynökség akkreditációs A3Es. A magasan képzett tantestület, az MA kínál innovatív tanfolyamok, mint például: Kínai (mandarin) és arab nyelvek és kultúrák az üzleti, kulturális és fejlődés, az interkulturális gazdasági kapcsolatok, Entrepreneurship in kultúra, interkulturális kommunikációs technológiák, valamint az angol, francia, spanyol és német kultúra cégeknek. Az IH teljes tanítani angol nyelven, ezáltal lehetővé téve a fokozott együttműködés és a nemzetközi mobilitás. A diákok választhatnak egy kettős diplomát, kombinálva a Masters nyelvek és az interkulturális menedzsment Université d'Artois, Franciaország. A kurzus a gyakornoki Incubit - Business Consulting & Entrepreneurship, főbiztos Migrations, az Országos Női Vállalkozók Szövetsége, Vida Económica Publishing Group, és több más európai partnerekkel. Ez MA része a Felsőoktatási Hálózat a kultúrák közötti közvetítés. Diplomások is folytatni tudják tanulmányaikat doktori szinten az egyetemek a Vigo és Santiago de Compostela, mivel aláírt jegyzőkönyvek ezekkel neves spanyol egyetemeken. [+]

Célok

Az MA program Interkulturális Tanulmányok cégeknek nyit új távlatokat a nemzetközi diákok számára. A tanfolyam hagyták jóvá feltétel nélkül 6 évig a nemzeti ügynökség akkreditációs A3Es. A magasan képzett tantestület, az MA kínál innovatív tanfolyamok, mint például: Kínai (mandarin) és arab nyelvek és kultúrák az üzleti, kulturális és fejlődés, az interkulturális gazdasági kapcsolatok, Entrepreneurship in kultúra, interkulturális kommunikációs technológiák, valamint az angol, francia, spanyol és német kultúra cégeknek. Az IH teljes tanítani angol nyelven, ezáltal lehetővé téve a fokozott együttműködés és a nemzetközi mobilitás. A diákok választhatnak egy kettős diplomát, kombinálva a Masters nyelvek és az interkulturális menedzsment Université d'Artois, Franciaország. A kurzus a gyakornoki Incubit - Business Consulting & Entrepreneurship, főbiztos Migrations, az Országos Női Vállalkozók Szövetsége, Vida Económica Publishing Group, és több más európai partnerekkel. Ez MA része a Felsőoktatási Hálózat a kultúrák közötti közvetítés. Diplomások is folytatni tudják tanulmányaikat doktori szinten az egyetemek a Vigo és Santiago de Compostela, mivel aláírt jegyzőkönyvek ezekkel neves spanyol egyetemeken.... [-]