Filter
Bölcsészettudományi Mester
Románia Cluj-Napoca A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Bölcsészettudományi Mesterképzések in Cluj-Napoca Romániában 2019

A master 's fokozat egy tudományos fokozat nyújtani, akik átestek tanulmány bizonyítja a mesteri vagy magas rendű áttekintést adott tanulmányi vagy terület szakmai gyakorlat.

Románia egy olyan ország található, a kereszteződésekben a Közép-és Délkelet-Európában, határos a Fekete-tenger. Első Romániába könnyen, szinte minden a világ, köszönhetően a pozícióját, valamint a tény, hogy szolgálja egy sor közlekedési típusok és cégek. Román egyetem kínál nagyszerű választás a graduális és posztgraduális programok román, angol, francia és német nyelven.

Kolozsvár város a főváros a Kolozs Megyei Romániában és a 2. legnépesebb Bukarest után. Ez egy nagyvárosi terület, ahol a lakosság több mint 300.000 lakos. Ez mintegy 150 egyetem előtti oktatási intézmények.

MA Diplomák in Cluj-Napoca Romániában

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Románia
Cluj-Napoca
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI

A MA Média Kommunikációs tanított angol nyelven FSPAC a diákok jobban megértsék a média technológiák, üzenetek, gyártása, forgalmazása és vételi gyakorlat és felvértezi a ... [+]

A MA Média Kommunikációs tanított angol nyelven FSPAC a diákok jobban megértsék a média technológiák, üzenetek, gyártása, forgalmazása és vételi gyakorlat és felvértezi a hallgatók a szükséges készségeket, hogy legyen a média tanácsadók, média elemzők, kutatók, szakmai kommunikációs szakemberek, online rendszer tervezők, kampány vezetők vagy a szóvivők.

A tanterv tartalmaz kutatás-orientált képzések, amelyek hangsúlyozzák az új eszközök az adatok gyűjtése és elemzése, a projekt-alapú tanfolyamok, amelyek ösztönzik a team-munka és a fejlesztés a szakmai kompetenciák, készségek-orientált tanfolyamok összpontosít műsorterjesztés és a digitális média termelés, web design és a mesemondás és elméleti tanfolyamon, amelynek célja, hogy kontextusba kommunikáció, leírni keretek és megvitatják a járulékok különböző tudósok médiaelmélet. ... [-]

Románia Cluj-Napoca
October 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul