MA Képzés marbella Spanyolországban

A Legjobb Egyetemi Tanulmányok marbella Spanyolországban 2018

Mester

Masters fok sokoldalúbb, mint doktori végzettséggel és széles körű szakmai és tudományos alkalmazások. Az US Department of Education, három mester programok léteznek kutatás, a szakmai, és a terminál. A legnépszerűbb mesterképzések típusok Master of Arts (MA) és a Master of Science (MS) a keverék tárgy mezőjében.

Spanyolország (spanyol: España) egy sokszínű ország megosztása az Ibériai-félszigeten és Portugália nyugati végén a Földközi-tenger. Spanyolország tekinthető egzotikus ország Európában, köszönhetően a barátságos lakói és nyugodt életmód. A szokásos időtartama az egyetemi kurzusok Spanyolországban 4 év, kivéve az orvosi és a kettős oklevelek, amelyek 6. Madrid és a Barcelona jól ismert városok világon a konyha, pezsgő éjszakai élet, és a világhírű folklór és ünnepségek.

Partján található, a Földközi-tenger egy Marbella város. Ez a település a tartomány Malaga. A város egy népszerű idegenforgalmi célpont. Ez számos látnivaló és múzeum. Marbella több mint 100.000 lakos.

Egyetemi Tanulmányok marbella Spanyolországban

Mutass többet

MA Nemzetközi Politika és A Világpolitika

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO
Campus Nappali 2 év September 2018 Spanyolország Marbella

A Nemzetközi Kapcsolatok MA úgy tervezték közösen közötti MGIMO és MIUC, hogy a hallgatók a tudás, készségek és képességek szükségesek, hogy kritikusan elemezni és értelmezni a legfontosabb elméleti viták posztmodern politikai arénába a nemzetközi kapcsolatok. [+]

A Legjobb Bölcsészettudományi Mesterdiplomák marbella Spanyolországban. MA Nemzetközi Kapcsolatok MGIMO - MIUC Áttekintés Időtartam: 2 év Nyelv: English Hely: Marbella (1 év), Moszkva (2. év) Program címe: „Nemzetközi Irányelvek és globális politikája” Diplomához: MA Nemzetközi kapcsolatok Kulcsfontosságú tudományokban Jelen A nemzetközi intézmények Diplomácia Média és nemzetközi Politicies környezetvédelmi Politika orosz politika Nyelvek (orosz / spanyol) A Nemzetközi kapcsolatok MA úgy tervezték, közösen közötti MGIMO és MIUC, hogy a hallgatók a tudás, készségek és képességek szükségesek, hogy kritikusan elemezni és értelmezni a legfontosabb elméleti viták posztmodern politikai arénába a nemzetközi kapcsolatok. Az egyik legerősebb pontja a program a vita nemzetközi kapcsolatok megközelíti multikulturális iskolai környezetben, mivel a globális háttérrel diákjaink. Sőt, ezek közül néhány viták jelenleg reprodukált Számos nemzetközi szervezet és tárgyalások világszerte. MGIMO-MIUC vonatok a következő generációs politikai vezetők, hogy kezeljék a bonyolult kérdéseket a globalizálódó világban. MGIMO-MIUC nemzetközi kapcsolatok szakán bemutatja a hallgatók egy egyedülálló keveréke az elmélet és a gyakorlat szabott kihívást nemzetközi és multikulturális forgatókönyv, amely gyakran gyorsabban változik, mint a képességünk, hogy elemezni. Mit fogsz tanulni 1. szemeszter, egész évben 1 International Law I Kutatási módszerek Diplomácia a változó világban Nemzetközi intézmények és politikák Média és nemzetközi politika Economics of Public Policy Orosz (külföldi diákok) / spanyol / francia (orosz diák) 2. szemeszter, egész évben 1 politikai pszichológia Politika az emberi jogok Nemzetközi jog II Környezetvédelmi politika és a diplomácia EU-politikák és a politika / Orosz (külföldi diákok) / spanyol / francia (orosz diák) Félév 3 év 2 Modern gazdasági stratégiája Oroszország Üzleti Oroszországban Politikai folyamat... [-]