Bölcsészettudományi Mesterdiploma colombo Sri Lankán

A Legjobb Bölcsészettudományi Mesterek (M.A) colombo Sri Lankán 2018

Mester

A Bölcsészettudományi Mester, avagy MA jellemzően művészeti, bölcsészeti, társadalomtudományi vagy egyéb kapcsolódó tárgyban ad egyetemi diplomát. A képzések általában 1-2 évesek.

Bár sok lehetőség van a felsőoktatás Srí Lanka, jó sok lakos dönt, hogy nem vesz részt ezekben az intézményekben. Bár a nemzetközi nyomás segített néhány fejlesztés, egyetemi javaslatok gyakran ellenállásba ütközött a helyiektől.

Colombo egy kikötő város és a főváros a Srí Lanka. Ez egy élénk kereskedelmi területen, több mint 700.000 lakos. Colombo számos felsőoktatási intézmények a legtöbb ezek közül főiskolák.

MA-k colombo Sri Lankán

Mutass többet

Ma Angol Nyelv és Kommunikáció

Hindustan University
Campus Nappali 2 év July 2018 Srí Lanka Columbus

A központi célkitűzés az, hogy a hallgatók a hónolás kommunikációs képességeiket, hogy meg tudjanak felelni a követelményeknek foglalkoztatás és szembenézzenek a modern társadalom könnyedén. [+]

A Legjobb MA Diplomák colombo Sri Lankán. A központi célkitűzés az, hogy a hallgatók a hónolás kommunikációs képességeiket, hogy meg tudjanak felelni a követelményeknek foglalkoztatás és szembenézzenek a modern társadalom könnyedén. A MA angol nyelv és kommunikáció által kínált Tanszék Angol, Hindustan Egyetem tartalmaz 20 tanfolyamok elosztva 4 félév 2 év. Ezek közül 12 olyan alapvető dokumentumok és 8. választani. A tanterv fenntartja a finom egyensúlyt a nyelv és irodalom tanfolyamok. Az egyik alapvető papírok minden félévben összpontosít kapcsolatos funkciókat nyelv, pl angol tanítása, History of English Language, Nyelvészet, stb Választani széles körű lehetőségek, mint a papírokat Személyiség fejlesztés, Gyermek irodalom, női írás, Filmművészet, Kanadai irodalom stb Papírok, mint a kritika és elmélet és az indiai esztétika bevezetik hogy kidolgozzák az alapvető készségek, mint analitikus gondolkodás A tanterv is fenntartja az egyensúlyt a hagyományos és modern szövegek, így a vizsgálat elősegíti annak megértését, a különböző kultúrák, az irodalmi stílus. A tananyag kialakítása olyan, hogy a végén 4 félév a jelölt minden bizonnyal megszerezte a szükséges készségek és képes lenne a foglalkoztatás a különböző területeken. Karrier kilátások Számtalan karrier lehetőségek állnak rendelkezésre a jelölt, aki sikeresen elvégezte a tanfolyamot MA angol nyelv és kommunikáció Tanítás - figyelembe véve az általános ínség jó tanár, aki beszél angolul folyékonyan és írni pontosan, a jelölt könnyen megtalálja a tanítás után az iskolákban és kollégiumokban. Fordító / interpreter-- A kétnyelvű szakértelem lehet valaki tolmács kutatóintézetben, Ipari házak, Külügyminisztérium, nagykövetségek külföldön Média - a jelölt képes hatékonyan hozzájárulni területek újságírás, a könyvkiadás, TV és rádió, szövegírás... [-]