Bölcsészettudományi Mesterdiploma a Basel Svájcban

A Legjobb MA-k a Basel Svájcban 2018

Mester

A master 's diplomát egy posztgraduális tudományos fokozat. A master 's mértékben felkészíti a diákokat, hogy vezesse, illetve kezelni. A master 's diplomát is készít egy személy egy sor törekvések a speciális vizsgálatot a területen.

Svájc hivatalosan a Svájci Államszövetség, a szövetségi parlamentáris köztársaság, amely 26 kantonok, és Bern mint az ülés, a szövetségi hatóságok. Svájc 's függetlenség és a semlegesség már régóta tisztelték a nagy európai hatalmak. Svájc egy békés, virágzó és stabil modern piacgazdaság, alacsony a munkanélküliség.

Basel ad otthont a svájci 's legrégebbi egyeteme, nyúlik a 15. században. Néhány legnagyobb tudósok minden idők már befejezték a tanulmányaikat ott - Let 's csak annyit, Paracelsus, Bernoulli, Erasmus, Euler és Nietzsche. A 's nem minden a régi hírnév - még mindig termelő nagy tudós és a szabadalmak.

Egyetemi Tanulmányok a Basel Svájcban

Mutass többet

Master Of Arts A Vizuális Kommunikáció és Ikonikus Research

Academy of Art and Design FHNW, Visual Communication Institute
Campus Nappali 4 félév September 2018 Svájc Basel

A kombináció a legendás gyakorlat, ikonikus elmélet, és ikonikus kutatás képezi a profil a MA vizuális kommunikáció és Ikonikus Research. [+]

A Vizuális Kommunikáció Intézet HGK FHNW, a Basel kínál nemzetközileg akkreditált tantervek a Alap-, mester- és doktori szintű ami a gazdag hagyományokkal rendelkező Basel School of Design különös és Svájci Graphic Design általában.

A City of Basel, található a trinational Rajna-völgyre, egy egyedülálló kulturális környezet a könnyű hozzáférést a Franciaország és Németország.

Míg a Bachelor kurzus középpontjában a tanulók képességeiről egy kreatív folyamat, a mester program arra törekszik, hogy növelje a tanulók egyéni tervezés szókincs és elérni a magasabb szintű gondolkodás révén a diákok azon képességét, hogy többek között a tudás és módszerek a tudományágak be A kreatív folyamat. Kínálunk Master Of Arts A vizuális kommunikáció és Ikonikus Research és egy Nemzetközi Mester Design, Amely végzünk, együttműködve a University of Illinois at Chicago. ... [-]