Bölcsészettudományi Mesterképzés in Lugano Svájcban

A Legjobb Egyetemi Tanulmányok in Lugano Svájcban 2018

Mester

Programok címmel "Master of Arts " hagyományosan állnak bölcsészettudomány témákban, mint a filozófia, a történelem, vagy az irodalomban. Masters of Arts posztgraduális programokat lehet tenni után szerzett diplomát egy egyetemi szak (Bachelor). Masters of Arts programok a címe "MA ", "Master of Arts " vagy "MA ".

Svájc (német: Schweiz, francia: Suisse, olasz: Svizzera, románs: Svizra. Svájc néhány, a világhírű egyetemek, mint a zürichi ETH, EPFL Lausanne, IHEID Genfben, Lausanne-i Egyetem és a University of St. Gallen. Tartsuk szem előtt, hogy 's sokkal jobban beszélik a helyi nyelvet, így ha nem ' t sem beszél franciául, németül vagy olaszul, jobban megy a nyelv tanfolyam első.

Lugano található olasz nyelvű részén Svájcban. Mintegy 64%-a lakosság a felsőoktatás, és az egyetemek és intézetek szakosodott főleg az informatika, a kommunikáció, a mesterséges intelligencia, a számítástechnika stb művészet és a design iskolák is rendelkezésre állnak, valamint a nemzetközi programok.

Egyetemi Tanulmányok in Lugano Svájcban

Mutass többet

Master Of Arts Nyelv, Irodalom és Olasz Civilizáció

USI Università della Svizzera italiana
Campus Nappali 4 félév September 2018 Svájc Lugano

A Mester olasz irodalom és olasz civilizáció által kínált Intézet olasz tanulmányok (ISI), a University of olasz Svájc USi székhelyű Lugano. A teljes munkaidőben tanulmányi program tartalmaz 120 ECTS a szokásos időtartama két év. Ez megfelel a "2" a bolognai rendszert, és egyenértékű a mesterképzésre. Megállapodást írt alá április 4, 2011 is megtestesíti közötti ekvivalencia a Master of Arts "nyelvek, az irodalom és az olasz civilizáció" az egyetem és a mester fokozatot "Modern Filológiai. Tudományos irodalom, a színház és a mozi ", a University of Pavia, és így lehetővé teszi, hogy a diplomások USI Master hozzáférés olasz állami versenyeken. [+]

A Mester három fő területeken: Olasz nyelv / olasz és összehasonlító irodalom / Arts, történelem és a civilizáció, egy tanfolyamon „holisztikus”, amely kedvez a találkozó általában vallott tudás különböző területein, egymástól műfajhatárok. Olasz irodalom, a központi téma annyira javasolt állandó összehasonlítása a civilizáció környezet, amelyben az előállított és vizsgált.

A kar tartalmaz nemzetközileg elismert szakemberek, és megerősítette a presztízs a kutatásban. Learning kedvezett az olasz nyelvű, nyitott többnyelvűség, és az ideális vizsgálati feltételeket a University of olasz Svájc. Az útvonal azonosítja számos szakmai lehetőségeket, amellett, hogy minden lehetőséget, hogy folytassa a PhD: tanítás olasz nyelv és civilizáció, az iskolákban Svájc, és azon túl; A könyvtáros és levéltáros a könyvtárak és archívumok ismerete módszerek és technikák megőrzését művészeti alkotások és a kulturális örökség kezelésének Múzeumok és öröksége a „kollektív emlékezet”.... [-]


MA in Public Management and Policy

USI Università della Svizzera italiana
Campus Nappali 4 félév September 2018 Svájc Lugano

[+]

A közelmúlt gazdasági események globális szinten is feltöltött az állami szektor vissza középpontjában a társadalmi-gazdasági rendszerek.

[-]

MA Nemzetközi Turizmus

USI Università della Svizzera italiana
Campus Nappali 4 félév September 2018 Svájc Lugano

A Mester Nemzetközi Turisztikai kíván reagálni erre a kihívásra, és kínál programot, amely túlmutat a korlátozott összpontosít a szakmai mesterképzésekre, javasolva helyette egy átfogó és multidiszciplináris megközelítés egyetemi szinten. [+]

Miután nagyon gyorsan fejlődött az elmúlt évtizedekben, a nemzetközi turizmus egyike lett a világ gazdaságának fő iparágak.

2012-ben a nemzetközi turizmus megdöntötte a magas, mint az első alkalommal több mint egymilliárd turista utazott nemzetközileg belül egyetlen év alatt. Szerint a Turisztikai Világszervezet (UNWTO) a turizmus és a vendéglátóipar generál 9% -a globális GDP körülbelül 10% -át a világ foglalkoztatást.

Mégis, irányító nemzetközi turisztikai igények komoly elkötelezettség: ez kihívást jelent, és azt kell figyelembe venni a különböző gazdaságok, intézmények, jogi rendszerek, a nyelvek és kultúrák. Hogy igazságos egyensúlyt a különböző elemek játszanak - a turisztikai ágazat, a turista, a helyi közösség, a környezet - a vállalkozók és az üzemeltetők szükség van egy kiváló megragadni több (akár meglehetősen eltérő) tudományok, magas szakmai ismeretek, a stratégiai és alapvető véve jelenségek, erős felelősségérzet.... [-]