Filter
Bölcsészettudományi Mester
Svédország Malmö A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb MA Diplomák in Malmö Svédországban 2019

A MA mértéke elsősorban a diákok, akik fejleszteni szeretnék az általános matematikai oktatás vagy tanítani.

Svédország (Sverige) a legnagyobb a skandináv országok, ahol a lakosság mintegy 9,5 millió. Határos Norvégiában és Finnországban, és csatlakozik Dánia keresztül híd Öresund (Öresundsbron). Svédországban nagy hagyománya van az, hogy egy nyitott, mégis diszkrét országban.

Malmö fővárosa Skane County, Svédország. Ez az ülés város a Malmö önkormányzat és több mint 600.000 ember. Ez több egyetem és több más felsőoktatási intézmény.

Bölcsészettudományi Mesterek (M.A) in Malmö Svédországban

Tovább Kevesebb

Találat

Lund University

Ez a mester program három specializálódott: Megegyezés és összetétel, orgona és billentyűzet, és a Vocal Zene és a kórus. Célunk a művészi, oktatási és szakmai képességek ... [+]

A mesterek az egyházzenei programban három specializációval rendelkeznek: Arrangement és Composition , Orgona és Keyboard , és Vocal Music and Choir .

A program célja a magas művészi, oktatási és szakmai képességekkel rendelkező zenészek oktatása. A program befejezését követően a hallgatónak fejlett tudással és készséggel kell rendelkeznie ahhoz, hogy egy professzionális zenész különböző funkciói és elkötelezettségei között dolgozzon - akár szólistaként, egy megalapított együttes tagjaként, akár svédországi egyházi zenészként. vagy más felekezeteken belül. A hallgatónak meg kell fejlesztenie azokat a készségeket, amelyek szükségesek a folyamatos vagy mélyreható tanulmányokhoz, amelyek nagymértékben önállóak. Továbbá, a program befejezése után a hallgatónak alapos vállalkozói készségeket kell szereznie, amelyek növelik szakmai sokoldalúságát az állandóan változó egyházi és kulturális életben.... [-]

Svédország Malmö
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul