Filter
Bölcsészettudományi Mester
Nyugat-Európa A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Szépségápolás MA Képzések Keresése Nyugat-Európa 2019/2020

A MA mértéke elsősorban a diákok, akik fejleszteni szeretnék az általános matematikai oktatás vagy tanítani.

Európában a hatodik legnagyobb kontinens, és magában 47 országban és válogatott függőségek, szigetek és területek. Ez által határolt a Földközi-tenger déli, Ázsiában a keleti és az Atlanti-óceán a nyugati.

Szépségápolás Egyetemi Tanulmányok Áttekintése Nyugat-Európa 2019/2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Szépségápolás, Nyugat-Európa

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
University of Tartu

A program egyesíti a vezetési és tervezési spa termékek, gyógyászati ​​és szabadidő kezelések és jólétét. ... [+]

Wellness és Spa Service Design and Management egy egyedülálló 2 éves Master program, amelynek célja, hogy a hallgatók a szükséges elméleti ismereteket, szakmai ismeretek és gyakorlati eszközöket szükséges dolgozik wellness, gyógy-, illetve egyéb érintett szervezetek vezetői szinten. A program egyesíti a vezetési és tervezési spa termékek, gyógyászati ​​és szabadidő kezelések, a jólét, fitness, és az egészséggel kapcsolatos szolgáltatások. Ez az egyetlen hasonló Master program az egész Európában.

Milyen készségek és kompetenciák lesz a diákok szerezzenek? Vendéglátás és minőségirányítási; Kreatív és innovatív vállalkozói; Fenntartható fejlődés; Stratégiai-, pénzügyi és operatív menedzsment; Szolgáltatás tervezése és fejlesztése; Menedzsment és marketing wellness és fürdők; Megértése az alapjait spa kezelések; Wellness filozófia; Projekt menedzsment és a kutatás. ... [-]
Észtország Tartu
Augusztus 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul