MA Diploma in Chonburi Thaiföldön

A Legjobb MA-król in Chonburi Thaiföldön 2018

Mester

A Bölcsészettudományi Mester, avagy MA jellemzően művészeti, bölcsészeti, társadalomtudományi vagy egyéb kapcsolódó tárgyban ad egyetemi diplomát. A képzések általában 1-2 évesek.

Thaiföld, hivatalosan a Thaiföldi Királyság, korábbi nevén Siam, egy olyan ország található, a közepén az indokínai félsziget Délkelet-Ázsiában. Thaiföld 's strandok és szigetek vonzza a látogatók milliói minden évben a világ minden tájáról. Bárki, aki egy négy éves mértéke nyerhetnek a foglalkoztatás, mint egy angol tanár Thaiföldön.

Chonburi város egyik központja a kutatás, különösen azok számára, akik esetleg szeretnék, hogy tovább képezzék magukat a mesterek és doktori fok. Ez a város nem rendelkezik a kutatás-alapú egyetem ellenére, hogy számos nagyobb kutatási központok.

Bölcsészettudományi Mesterek in Chonburi Thaiföldön

Mutass többet

Master Of Arts Az Interakció-tervező

Asian University Thailand
Campus Nappali 1 - 2 év June 2018 Thaiföld Chonburi Bangkok + 1 további

Az Interaction Design program megköveteli, hogy fejlesszék a diákok gyakorlati kreatív és gyakorlati készségek, valamint a több elméleti vonatkozásai interakció kialakítása. [+]

Master of Arts in Interaction design

&nbsp

A 3 döntéseket tanulmányi terv (tanulókat célozta meg a különböző háttérrel), 3. kilépési pont (feltéve, változatos mélységben vizsgálat), és 3 hosszban természetesen (támogatja a diákok munkafolyamat igényeit), ez a mester úgy tervezték, hogy "felhasználóbarát" . Osztályok terjedhet tervezés elmélet és a kutatás révén készségek kialakítása a gyakorlati workshopok-cal "hands-on" projekt-központú tanulás.

&nbsp

Diákok a lehetőséget, hogy napi legalább egy éve folytat az interakció-tervező kapcsolatos érdekeik értekezés projektek köré témákban, mint a kritikai diskurzus, szemiotikai elemzése, szociális elbeszélés, tapasz-nációja Design, kommunikatív környezetben, átható hálózatok, minta nyelvek, média Irányítás, Posthuman Etika, több értelemben Eljegyzés, digitális Ontológia, kézzelfogható Interakciók és "glokális" sokszínűségért.... [-]