Bölcsészettudományi Mester gaziantep Törökországban

A Legjobb MA-król gaziantep Törökországban 2018

Mester

A Bölcsészettudományi Mester, avagy MA jellemzően művészeti, bölcsészeti, társadalomtudományi vagy egyéb kapcsolódó tárgyban ad egyetemi diplomát. A képzések általában 1-2 évesek.

Egyetemek Törökországban nyújt két vagy négy év oktatás alapképzésben, míg a posztgraduális programok utolsó legalább két évig. Jelenleg mintegy 820 felsőoktatási intézmények Törökországban köztük 76 egyetemi, összesen beiskolázási több mint 1 millió. Az oktatás minősége, a török ​​egyetemeken nagyon változó, néhány az oktatás és létesítmények a par nemzetközileg elismert iskolákban.

Gaziantep a város hosszú története, mert ez az egyik legrégebbi folyamatosan lakott város a Földön, 3650-ből származó BC. Két állami és magánegyetem.

MA-k gaziantep Törökországban

Mutass többet

Nemzetközi Ügyek Mester

Zirve University
Campus Nappali 4 félév September 2018 Törökország Gaziantep

A Nemzetközi kapcsolatok posztgraduális program célja, hogy a hallgatók korszerű ismereteket a nemzetközi politikai, társadalmi, gazdasági, kulturális és környezeti kérdések. [+]

Zirve Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Osztálya kínál MA diplomát a diákok, akik érdeklődnek a tanuló nemzetközi kapcsolatok haladó szinten. A mi interdiszciplináris program középpontjában a tanulmány a változó kapcsolatok nemzetközi szereplők körében, beleértve a politikai, gazdasági és kulturális kölcsönhatások.

A minisztérium hangsúlyt fektet a megfelelő készségek tudományos munka, és aggodalmát fejlesztése mélyreható ismeretekkel rendelkeznek a kérdések a nemzetközi kapcsolatokban is tükröződnek a program egy sor fejlett tanfolyamok. A tanfolyamok célja például szemináriumok, amelyben hallgatói részvétel elengedhetetlen. A mi oktatók magában szakértők nemzetközileg elismert a maguk területén, valamint a minisztérium számos munkatársai és barátai a szervezetek Európában és azon túl. Diákok, akik úgy Nemzetközi Kapcsolatok Osztálya találják magukat élvezi tanítás kis létszámú osztályokban megfelelő lehetőséget, hogy befolyásolja a többi diák és a személyzet, és dolgozzon ki egy sor tudományos és személyes képességeit. Ezek részt venni a Department élénk kutatási menetrend szemináriumok és gyűlések és diákok által vezetett bemutatókat. A minisztérium elkötelezett a nemzetközivé a posztgraduális tananyag, és azt tervezi, diákcsere lehetőségek partner intézmények világszerte. ... [-]