Filter
Bölcsészettudományi Mester
Amerikai Egyesült Államok Arkansas A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb MA Diplomák az Amerikai Egyesült Arkansas az Amerikai Egyesült Államokban 2019

A Bölcsészettudományi Mester, avagy MA jellemzően művészeti, bölcsészeti, társadalomtudományi vagy egyéb kapcsolódó tárgyban ad egyetemi diplomát. A képzések általában 1-2 évesek.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Bölcsészettudományi Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Arkansas az Amerikai Egyesült Államokban

Tovább Kevesebb

Találat

Arkansas Tech University

A Master of Arts fokozatot az angol nyelv oktatása az egyéb nyelvek hangszóróira (TESOL) magában foglalja az Arkansas Oktatási Minisztérium által az ESL által jóváhagyott ... [+]

A Master of Arts fokozatot az angol nyelv oktatása az egyéb nyelvek hangszóróira (TESOL) magában foglalja az Arkansas Oktatási Minisztérium által az ESL által jóváhagyott négy kurzust egy rugalmas képzési programon belül. A TESOL MA-ja növelheti a K-12 tanárok megbízólevelét, felkészítheti a diákokat az Egyesült Államokban vagy a tengerentúli középiskolai posztmunka után járó pályafutásukra, és alapul szolgálhat a doktori szintű tanulmányokhoz.

Ez a program online elvégezhető.

Azok a hallgatók, akik teljesítik a MA TESOL-t, képesnek kell lenniük arra, hogy:

Ismertesse az angol nyelv tanításának elméletével és gyakorlatával kapcsolatos ismereteit egy másik nyelv beszélőinek.... [-]
Amerikai Egyesült Államok Russellville
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul