Filter
Bölcsészettudományi Mester
Amerikai Egyesült Államok Florida Tampa A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Bölcsészettudományi Mesterek (M.A) in Tampa az Amerikai Egyesült Államokban 2019

Az MA egy olyan mesterdiploma, melyet a hallgatók olyan bölcsészeti tanulmányok végeztével kapnak kézhez, mint a történelem, a kommunikáció, a filozófia, a teológia vagy az angol. A Bölcsészettudományi Mesterdiploma követelményei között általában a tanulás, a kutatás és az írásbeli vizsgák szerepelnek.

Az Egyesült Államok továbbra is a világ egyik legnépszerűbb célpontja a nemzetközi diákoknak. Egyetemek az USA-ban uralják a világranglistán, és az ország is kínál számos izgalmas tanulmány helyeken. Állami Egyetem rendszerek részben támogatott állami kormányok, és lehet, hogy sok campusok szerte az állam, több száz ezer diák.

Tampa Bay egy turisztikai város Floridában ismert óceánra és a gyönyörű strandok. Tampa ad otthont néhány egyetem és egy nagy latin-amerikai lakosság.

Egyetemi Tanulmányok in Tampa az Amerikai Egyesült Államokban

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Amerikai Egyesült Államok
Florida
Tampa
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Florida Southern College

Dinamikus Master of Arts in Tanítási célja azoknak a főiskolai diplomát tudományágak, akik szeretnék elérni a tanári minősítéssel, vagy jelenleg tanít egy ideiglenes igaz ... [+]

Master of Arts in Tanítási

Van egy főiskolai diplomát művészet? Ön biológus keres egy második karrier? Szereted a matematika, és szeretné megosztani a szenvedély?

Dinamikus Master of Arts in Tanítási célja azoknak a főiskolai diplomát tudományágak, akik szeretnék elérni a tanári minősítéssel, vagy jelenleg tanít egy ideiglenes igazolást.

Florida Premier Oktatási Program

Florida Southern College, akkor lehet keresni egy nagy tekintélynek örvendő MAT diplomát az egyik legjobb végzős oktatási programok az USA-ban - megfizethető áron. Híres nyújtó élvonalbeli tudás és készségek sikeres, karrier gondolkodású tanárok, az ilyen mértékű elkészíti Önnek, hogy pozitív hatással a tanteremben, az iskola és a közösség. Partnerségek kialakítását a helyi iskolák lehetőséget szakmai és segíti az elhelyezkedésben teljesítése esetén a mértéke.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Lakeland Tampa
Szeptember 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul