Filter
Bölcsészettudományi Mester
Amerikai Egyesült Államok Kentucky Murray A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb MA-k az Amerikai Egyesült Murray az Amerikai Egyesült Államokban 2019

MA Alkalmazott nyelvészet a leggyakoribb számos Masters vagy MA mivel közismert, amelyek nagyobb koncentrációban a tudomány és a hangsúly kevésbé az osztálytermi gyakorlatban.

Az Egyesült Államok továbbra is a világ egyik legnépszerűbb célpontja a nemzetközi diákoknak. Egyetemek az USA-ban uralják a világranglistán, és az ország is kínál számos izgalmas tanulmány helyeken. Állami Egyetem rendszerek részben támogatott állami kormányok, és lehet, hogy sok campusok szerte az állam, több száz ezer diák.

Bölcsészettudományi Mesterek (M.A) az Amerikai Egyesült Murray az Amerikai Egyesült Államokban

Tovább Kevesebb

Találat

Murray State University

A tananyag a Murray State University Master of Arts Program a tanítás angol beszélők más nyelvek (TESOL) alapul által kidolgozott irányelvek TESOL, egy nemzetközi szakmai ... [+]

Program áttekintése

A tananyag a Murray State University Master of Arts Program a tanítás angol beszélők más nyelvek (TESOL) alapul által kidolgozott irányelvek TESOL, egy nemzetközi szakmai szervezet, valamint a felismert program más intézményekben. Jellemzője utasítást és tapasztalatok, amelyek közvetlenül hozzájárulnak a kompetenciák nyelvészet, pedagógia, értékelése, és a kultúra.

A MA TESOL által kínált Department of English and Philosophy of a Főiskola Bölcsészettudományi és Művészeti. Doctorally felkészült oktatók nyelvészet, idegen nyelvű oktatás, és a kapcsolódó területeken szolgál a program oktatók. A TESOL tanácsadó bizottság alkotja a TESOL program igazgatója, a szék az angol és filozófia, és a TESOL kari. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Murray
May 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul