Filter
Bölcsészettudományi Mester
Amerikai Egyesült Államok Michigan Grand Rapids A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Bölcsészettudományi Mesterek az Amerikai Egyesült Grand Rapids az Amerikai Egyesült Államokban 2019

A Bölcsészettudományi Mester, avagy MA jellemzően művészeti, bölcsészeti, társadalomtudományi vagy egyéb kapcsolódó tárgyban ad egyetemi diplomát. A képzések általában 1-2 évesek.

Az Egyesült Államok továbbra is a világ egyik legnépszerűbb célpontja a nemzetközi diákoknak. Egyetemek az USA-ban uralják a világranglistán, és az ország is kínál számos izgalmas tanulmány helyeken. Állami Egyetem rendszerek részben támogatott állami kormányok, és lehet, hogy sok campusok szerte az állam, több száz ezer diák.

Otthon a 38. elnöke az Egyesült Államok Gerald Ford, és 188.000 lakos, Grand Rapids város található West Michigan. Rangsorolva, mint a második legnagyobb az állam, a város ad otthont számos főiskola és egyetem határain belül. Különböző mértékben, mesterek, és a PhD programok technológia és a biológia várja a vendégeket többek között.

Egyetemi Tanulmányok az Amerikai Egyesült Grand Rapids az Amerikai Egyesült Államokban

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Amerikai Egyesült Államok
Michigan
Grand Rapids
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Aquinas College

A mesterképzés a Klinikai Mentális Egészségügyi Tanácsadó képzési programban az Aquinas College-ben alakult, hogy megfeleljen a növekvő kereslet a mentális egészségügyi s ... [+]

Miért tanulmányozza a klinikai mentálhigiénés tanácsadást?

A Master of Art klinikai mentális egészség tanácsadás Az Aquinas Főiskolán végzett képzési programot azért hozták létre, hogy kielégítse a mentális egészségügyi szakemberek növekvő igényeit. A Munkaügyi Statisztikai Hivatal adatai szerint a licenccel rendelkező szakmai tanácsadók számára új munkahelyek száma várhatóan 20% -kal nőni fog 39% -kal az aktuális számok fölé.

"Annyira hihetetlen számomra, hogy képesek egy minőségi tanácsadói alapot építeni, de időt is tölthetnek olyan egyénekkel, akik mindazonáltal hasonló, mégis eltérő célokat keresnek. Örömmel mondhatom, hogy ezek a diákok és tanárok olyanok lettek, mint egy kis család. És ezek két oka annak, hogy miért szeretem Aquinast. "... [-]

Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Szeptember 2019
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul