Filter
Bölcsészettudományi Mester
Amerikai Egyesült Államok Oregon Portland A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb MA-k az Amerikai Egyesült Portland az Amerikai Egyesült Államokban 2019

Az MA egy olyan mesterdiploma, melyet a hallgatók olyan bölcsészeti tanulmányok végeztével kapnak kézhez, mint a történelem, a kommunikáció, a filozófia, a teológia vagy az angol. A Bölcsészettudományi Mesterdiploma követelményei között általában a tanulás, a kutatás és az írásbeli vizsgák szerepelnek.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Portland található Oregon, USA. Ha szereted a ecofriendly helyen a Portland is egy ilyen város az Ön számára. Miatt jól szervezett és tervezett közlekedési hálózat és a földhasználati ez a város az egyik ecofriendly város a világon. Mellett a felsőoktatási intézmények a múzeumok az ajánlatokban különböző oktatási programok.

MA-król az Amerikai Egyesült Portland az Amerikai Egyesült Államokban

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Amerikai Egyesült Államok
Oregon
Portland
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Maitripa College

A MA buddhista tanulmányok program egy 44-hitel diplomás szak irányítása alatt Yangsi Rinpoche. A MA mértékben összpontosít ötvöző szigorú tudományos tanulmány meditációv ... [+]

A MA buddhista tanulmányok program egy 44-hitel diplomás szak irányítása alatt Yangsi Rinpoche. A MA mértékben összpontosít ötvöző szigorú tudományos tanulmány meditációval és közösségi szolgáltatási követelmények kínálnak kiváló, integrált oktatás buddhista tanulmányok, és célja a diákok keres egy alapos és kritikai megértése buddhista gondolat keretében mind a hagyományos és a tudományos ösztöndíj. Mértéke párok meditatív élmény az elérési út és a képzés, hogy integrálja a buddhista elvek az aktív szolgálat közösen alapvető filozófiai tananyag célja, hogy a föld a hallgató buddhista elvek, logikai, filozófiai érvek és meditatív technikák. Az integrációs ösztöndíj, a meditáció és a szolgáltatás hangsúlyozták, további szükséges tanfolyam a kutatási módszerek, a történelem, és legalább két szempontból a klasszikus tibeti nyelvet. Szigorlat, vagy kivételes esetekben, a tézis, a kidolgozásában elért foka követelmény.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Portland
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul