Filter
Bölcsészettudományi Mester
Amerikai Egyesült Államok Missouri Warrensburg A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb MA-k az Amerikai Egyesült Warrensburg az Amerikai Egyesült Államokban 2019

Az MA, azaz Bölcsészettudományi Mesterdiplomát a hallgatók egy 1-2 éves Történelem, Angol vagy egyéb művészeti és bölcsészettudományi képzés elvégzése után kapják kézhez. Az MA képzés legtöbbször elegyíti a kutatást a tanulással.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

A város Warrensburg megtalálható az állam Missouri otthont a lakosság mintegy 23.000 lakossal. Úgy viselkedik, mint otthon a híres University of Central Missouri.

MA-król az Amerikai Egyesült Warrensburg az Amerikai Egyesült Államokban

Tovább Kevesebb

Találat

University of Central Missouri

Ha a cél a számviteli szakma legfelső szintjén dolgozik, akkor a Master of Accountancy program biztosítja a szükséges ismereteket és képzést. Az MA nyújt Önnek egy utat, ... [+]

Karrier előmenetel és előkészítés a CPA-vizsgálathoz

Ha a cél a számviteli szakma legfelső szintjén dolgozik, akkor a Master of Accountancy program biztosítja a szükséges ismereteket és képzést. Az MA nyújt Önnek egy utat, hogy befejezze a szükséges órákat, hogy üljön a Certified Public Accountant vizsga. Ez a kijelölés azt mutatja, hogy magasabb színvonalon tartja magát.

Mivel Ön az első 3000 szintű számviteli kurzusát veszi igénybe, kérjen tanácsot a Számviteli Főiskolai Doktori Iskolájával, hogy töltse ki a BSBA / MA kérelmet.

Végtelen karrier lehetőségek

A könyvelők pénzügyi szakemberek az üzleti élet minden területén. A könyvelői végzettséggel Ön olyan szakember lesz, aki mindenkiben dolgozik - magánszemélyektől és kisvállalatoktól nagyvállalatokig, kormányzati szervekig és nem nyereségig.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Warrensburg
September 2019
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Central Missouri

Az MA kommunikációs programon keresztül növelheti a menedzsment, a film, a videográfia, a rádió, a hírek, a tanítás és az általános kommunikációs készségek terén meglévő ... [+]

Az MA kommunikációs programon keresztül növelheti a menedzsment, a film, a videográfia, a rádió, a hírek, a tanítás és az általános kommunikációs készségek terén meglévő készségeit.

Miután befejezte a mesterképzést a Kommunikációban, magasabb szintű munkahelyeket szerezhet olyan területeken, mint a hírek, a közösségi média, a reklám, a marketing, a PR, az értékesítés, az emberi kapcsolatok, a televízió, a rádió vagy a posztgraduális fokozatok felkészítése.

Felvételi követelmények

2.50 általános egyetemi GPA-val kell rendelkeznie

Legalább 2,75 G legyen

PA 15 óra alatt egyetemi kommunikációs tanfolyamok.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Warrensburg
May 2019
Nappali
2 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
University of Central Missouri

Az UCM Master of Arts fokozatot kínál a zenében, kiemelve a következőket: vezetés, történelem és irodalom, Kodály, zenei nevelés, előadás, zongora pedagógia, beleértve eg ... [+]

Az UCM Master of Arts fokozatot kínál a zenében, hangsúlyozva:

VezetőTörténelem és irodalomKodályZenei nevelésTeljesítményZongora pedagógia

Beleértve a Nyári Mester programot, amely három nyarat foglal magába!

UCM Graduate Music fokozat eredményei

Az UCM-ben elkötelezzük a tanulókat a tanulással. A tanfolyam és az UCM professzorok tanulmányozása a következő készségeket fejleszti:

Magyarázza meg és értelmezze a zenei kontextust, az analitikus eljárásokat és a zenei irodalmat az elsődleges tanulmányi területen.Kutatások tervezése és gyártása (adatok elemzése, értelmezése és jelentése) a hangsúly területén belül.Haladó szinten demonstrálja a technika, musicalitás és pedagógiai megközelítések elsajátítását.Asszisztensek... [-]
Amerikai Egyesült Államok Warrensburg
May 2019
Nappali
2 év
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Bővebben magyarul