A követelmény, a szigorúság és a gyakorlat alapján végzett minősítés

Az üzleti adózási tanácsadás mestere (MAFE) technikai ismereteket és készségeket nyújt az üzleti ügyvéd vagy az adótanácsadó szakma gyakorlásához.

A mesterképzés befejezése után a hallgató teljes mértékben képzett, hogy fejlessze szakmai munkáját a nagyvállalatok és a középvállalatok tanácsadásában, az üzleti és adóügyi szakosodott cégekben, illetve tanácsadói vagy könyvvizsgáló cégekben.

A MAFE egy modern és frissített mester mindenben, ami az új költségvetési kihívásokhoz kapcsolódik, például a digitális világban.

módszertan

A Jogi Iskola tanítási módszerei reagálnak a gyakorlati képzés biztosításának szükségességére, és szigorú jogszabályok szerinti mesterfokozatot kérő hallgatókra alkalmazzák, követelve és alkalmazkodva a vállalat vagy a Bíróság valóságához.

Emiatt az Fundesem Business School alkalmazza az Case Method-et, amelyen keresztül a diákoknak fel kell készíteniük és megoldaniuk az osztályok során felmerülő gyakorlati eseteket. A Law School programok gyakorlati feltételezésekkel rendelkeznek, mint például az igazságok által inspirált ítéletek szimulációja, valamint az Fundesem Business School módszertana az integráció és a csapatmunka Fundesem Business School támogatja a valós esetek megoldására. Az iskolából szilárdan hiszünk abban, hogy az együttműködésen alapuló munka előnyben részesíti a diákok oktatását gazdagító nézetek, vélemények és tapasztalatok cseréjét.

A program felépítése

A Law School-programoknak három fázisa van.

pic-ia02.png

Az elő-mester időszak néhány héttel a Law School mesterfokozat megkezdése előtt kezdődik. Ebben az időszakban az önkéntes segítségnyújtás során a diákok osztályokat kapnak a jogi alapokról és az Office eszközök és más témák használatáról, amelyek segíthetnek a program megvalósításában.

A Master Period a következő részekre vagy fázisokra oszlik:

A TUDÁSRA VONATKOZÓ TERÜLETEK: A mesterképzés időtartama, ahol az egyes mesterkurzusokra alkalmazott tantárgyakat vesszük figyelembe. A témákat a 2018. októberi hirdetményben egy új menetrenddel módosították, amely magában foglalja a digitális átalakítás témáit, mint például az internetes felvétel, az adatvédelem vagy az online kereskedelem adózási vonatkozásai.

SPECIALIZÁCIÓ: Az MDE-ben a digitális jog és a nemzetközi kereskedelem szakterülete van.

ZÁRÓ MŰKÖDÉSI MUNKA: TFM előkészítése, amelyben egy tanár támogatásával és személyre szabott nyomon követésével alkalmazzák a megtanultakat. SZEMÉLYES KARÁCSONYI TERVEZET: kísérő a karrierfejlesztés stratégiai tervének megtervezéséhez. A foglalkoztathatóság a Law School egyik legfontosabb jellemzője.

Amikor a diákok diplomát szereznek, elmehetnek egy post-mater időszakra. Ebben az időszakban a hallgató három területen kap képzést:

  1. Stratégiai kulcsok egy professzionális iroda népszerűsítéséhez. A program lehetővé teszi a professzionális cég vezetésének, fejlesztésének és versenyképességének kulcsfontosságú stratégiai kulcsainak megismerését, referenciákat és lényeges elemeket biztosítva a hatékony, hatékony és innovatív menedzsment számára mind rövid, mind hosszú távon.
  2. Digitális üzlet A program fő célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a kulcsokat, és átfogó képet kapjanak a digitális ökoszisztémáról és annak következményeiről a vállalat versenyképességére, és foglalkozzanak mind az üzleti irányítási folyamatokkal, mind az új digitális környezetben felmerülő üzleti lehetőségekkel.
  3. Az angol nyelv javítása. Tudatában annak, hogy az angol nyelv a szakmai fejlődés szempontjából fontos, a félév folyamán a nyelvet javítani kívánó hallgatók a következő tanévben a mester befejezéséig biztosítják.

tapasztalatok

A Fundesem Jogi Iskola célja nemcsak a tudás és a döntéshozatali eszközök megszerzése, hanem a személyes készségek vagy a lágy készségek fejlesztése is.

SZERVEZETI ISKOLA. Az oratórium iskolájában a tanulók megtanulják a technikákat, hogy ki tudják mutatni, vitatkozni és megvédeni; nagyon fontos eszközök minden szakember számára, de inkább, ha a jog gyakorlása vagy tanácsadás.

KÜLSŐ KÉPZÉS. Néhány napig az ügyeket és a jegyzeteket egy másik dinamika megváltoztatja egy olyan tanulási környezetben, amely teljesen más, mint a megszokottól, ami hangsúlyozza a vezetés és a csapatmunka fontosságát, és segít erősíteni az erősségeit, valamint felfedezni a pontokat javulás. VIRTUÁLIS ÍTÉLETEK CIVIL ÉS ADMINISZTRATÍV KÖZÖSSÉG. TÁMOGATÁS AZ igazi ítéletekhez. A virtuális ítéletek a Master of Business Law-ben felkészítik a diákjainkat arra, hogy biztonsággal és szakmaisággal vállalják a bírósági és bírósági jogvédelmet. A legutóbbi hírek esetében a jogi szakemberek és az igazságszolgáltatás szakértői szimulációkat végeznek. Látogatásokat szerveznek a bíróságok és a tartományi bíróságok számára, hogy részt vegyenek a terem valós nézeteiben.

A PROFESSZIONÁLIS KOMPETENCIÁK POTENCIÁLÁSÁNAK NAPJA. A Fundesem különböző napokat és rendezvényeket szervez, amelyek a szakmai fejlődés előmozdítására összpontosítanak, segítve a hallgatót olyan kérdésekben, mint például a munkahelyi keresés legfrissebb trendjeinek ismerete a jogterületen, hogyan lehet egy értékeltebb és keresettebb profilt vagy hogyan lehet kiemelni a leginkább igényelt készségeket és személyes készségeket a kiválasztási folyamatokban.

kolostor

A Jogi Iskola karja az üzleti világ szakemberei (ügyvédek, közgazdászok, tanácsadók, bírák, bírák), akik gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek tanítási területükön.

A Jogi Iskola oktatói pedagógiai képzéssel és hivatással rendelkeznek, valamint széles körű ismeretekkel rendelkeznek az általuk tanított témákról. A szakmai gyakorlat lehetővé teszi a tanárok számára a jogi világ globális elképzeléseit, valamint tanácsadást és tanácsadást. A fiatal jogászok jogi gyakorlatának (MJA) mestere, az üzleti jogi mester (MDE), az üzleti adózási tanácsadás mestere (MAFE), az üzleti adózási tanácsadás továbbképzése (ASLE), valamint az analóg képzés , a kurzus végén a vállalat valóságán alapuló teljes látásmód lehet.

Karrierfejlesztés

Az FBS-nél segítjük a hallgatót, hogy tervezze meg szakmai pályafutását a legmegfelelőbb döntések meghozatalával, valamint hogy meg tudja tervezni és megvalósítani fő céljait.

Különböző szolgáltatások révén (Karrier tanácsadó, Coaching

Néhány karrierfejlesztési adat a következő:

  • 4-ből 5 diákból, akik szakmai gyakorlatot folytatnak, ugyanazon cégek által béreltek
  • A FUNDESEM diákok 95% -a javítja vagy megváltoztatja munkahelyét a mester befejezését követő két éven belül
  • Több mint 600 vállalat jelentkezett az Fundesem diákjainak álláshelyére
  • A 2017/18. Tanévben a vállalatok 130 diákot vettek fel

finanszírozás

Az FBS egy nonprofit alapítvány, amelynek célja a szakemberek és vállalatok fejlesztése. Emiatt az alapítvány hozzáférhetővé teszi a jogalkotás számára számos ösztöndíjat, így minden olyan diák, aki valóban elkötelezett a képzésben, gazdasági problémák nélkül teljesítheti a törvényi iskola mestereit. nagyon kedvező finanszírozás több pénzügyi egységgel.

Program oktatási nyelve:
  • Spanyol

2 további kurzus Fundesem Business School »

Utoljára frissítve Május 15, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
okt. 24, 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 24, 2019
Jelentkezési határidő

okt. 24, 2019

Carreras Profesionales | 'Ponen pasión, pero sobretodo, creen en lo que hacen'