MAFE mester az üzleti adózási tanácsadásban

Általános információk

Program leírás

A követelmény, a szigorúság és a gyakorlat alapján végzett minősítés

Az üzleti adózási tanácsadás mestere (MAFE) technikai ismereteket és készségeket nyújt az üzleti ügyvéd vagy az adótanácsadó szakma gyakorlásához.

A mesterképzés befejezése után a hallgató teljes mértékben képzett, hogy fejlessze szakmai munkáját a nagyvállalatok és a középvállalatok tanácsadásában, az üzleti és adóügyi szakosodott cégekben, illetve tanácsadói vagy könyvvizsgáló cégekben.

A MAFE egy modern és frissített mester mindenben, ami az új költségvetési kihívásokhoz kapcsolódik, például a digitális világban.

módszertan

A Jogi Iskola tanítási módszerei reagálnak a gyakorlati képzés biztosításának szükségességére, és szigorú jogszabályok szerinti mesterfokozatot kérő hallgatókra alkalmazzák, követelve és alkalmazkodva a vállalat vagy a Bíróság valóságához.

Emiatt az Fundesem Business School alkalmazza az Case Method-et, amelyen keresztül a diákoknak fel kell készíteniük és megoldaniuk az osztályok során felmerülő gyakorlati eseteket. A Law School programok gyakorlati feltételezésekkel rendelkeznek, mint például az igazságok által inspirált ítéletek szimulációja, valamint az Fundesem Business School módszertana az integráció és a csapatmunka Fundesem Business School támogatja a valós esetek megoldására. Az iskolából szilárdan hiszünk abban, hogy az együttműködésen alapuló munka előnyben részesíti a diákok oktatását gazdagító nézetek, vélemények és tapasztalatok cseréjét.

A program felépítése

A Law School-programoknak három fázisa van.

pic-ia02.png

Az elő-mester időszak néhány héttel a Law School mesterfokozat megkezdése előtt kezdődik. Ebben az időszakban az önkéntes segítségnyújtás során a diákok osztályokat kapnak a jogi alapokról és az Office eszközök és más témák használatáról, amelyek segíthetnek a program megvalósításában.

A Master Period a következő részekre vagy fázisokra oszlik:

A TUDÁSRA VONATKOZÓ TERÜLETEK: A mesterképzés időtartama, ahol az egyes mesterkurzusokra alkalmazott tantárgyakat vesszük figyelembe. A témákat a 2018. októberi hirdetményben egy új menetrenddel módosították, amely magában foglalja a digitális átalakítás témáit, mint például az internetes felvétel, az adatvédelem vagy az online kereskedelem adózási vonatkozásai.

SPECIALIZÁCIÓ: Az MDE-ben a digitális jog és a nemzetközi kereskedelem szakterülete van.

ZÁRÓ MŰKÖDÉSI MUNKA: TFM előkészítése, amelyben egy tanár támogatásával és személyre szabott nyomon követésével alkalmazzák a megtanultakat. SZEMÉLYES KARÁCSONYI TERVEZET: kísérő a karrierfejlesztés stratégiai tervének megtervezéséhez. A foglalkoztathatóság a Law School egyik legfontosabb jellemzője.

Amikor a diákok diplomát szereznek, elmehetnek egy post-mater időszakra. Ebben az időszakban a hallgató három területen kap képzést:

  1. Stratégiai kulcsok egy professzionális iroda népszerűsítéséhez. A program lehetővé teszi a professzionális cég vezetésének, fejlesztésének és versenyképességének kulcsfontosságú stratégiai kulcsainak megismerését, referenciákat és lényeges elemeket biztosítva a hatékony, hatékony és innovatív menedzsment számára mind rövid, mind hosszú távon.
  2. Digitális üzlet A program fő célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a kulcsokat, és átfogó képet kapjanak a digitális ökoszisztémáról és annak következményeiről a vállalat versenyképességére, és foglalkozzanak mind az üzleti irányítási folyamatokkal, mind az új digitális környezetben felmerülő üzleti lehetőségekkel.
  3. Az angol nyelv javítása. Tudatában annak, hogy az angol nyelv a szakmai fejlődés szempontjából fontos, a félév folyamán a nyelvet javítani kívánó hallgatók a következő tanévben a mester befejezéséig biztosítják.

tapasztalatok

A Fundesem Jogi Iskola célja nemcsak a tudás és a döntéshozatali eszközök megszerzése, hanem a személyes készségek vagy a lágy készségek fejlesztése is.

SZERVEZETI ISKOLA. Az oratórium iskolájában a tanulók megtanulják a technikákat, hogy ki tudják mutatni, vitatkozni és megvédeni; nagyon fontos eszközök minden szakember számára, de inkább, ha a jog gyakorlása vagy tanácsadás.

KÜLSŐ KÉPZÉS. Néhány napig az ügyeket és a jegyzeteket egy másik dinamika megváltoztatja egy olyan tanulási környezetben, amely teljesen más, mint a megszokottól, ami hangsúlyozza a vezetés és a csapatmunka fontosságát, és segít erősíteni az erősségeit, valamint felfedezni a pontokat javulás. VIRTUÁLIS ÍTÉLETEK CIVIL ÉS ADMINISZTRATÍV KÖZÖSSÉG. TÁMOGATÁS AZ igazi ítéletekhez. A virtuális ítéletek a Master of Business Law-ben felkészítik a diákjainkat arra, hogy biztonsággal és szakmaisággal vállalják a bírósági és bírósági jogvédelmet. A legutóbbi hírek esetében a jogi szakemberek és az igazságszolgáltatás szakértői szimulációkat végeznek. Látogatásokat szerveznek a bíróságok és a tartományi bíróságok számára, hogy részt vegyenek a terem valós nézeteiben.

A PROFESSZIONÁLIS KOMPETENCIÁK POTENCIÁLÁSÁNAK NAPJA. A Fundesem különböző napokat és rendezvényeket szervez, amelyek a szakmai fejlődés előmozdítására összpontosítanak, segítve a hallgatót olyan kérdésekben, mint például a munkahelyi keresés legfrissebb trendjeinek ismerete a jogterületen, hogyan lehet egy értékeltebb és keresettebb profilt vagy hogyan lehet kiemelni a leginkább igényelt készségeket és személyes készségeket a kiválasztási folyamatokban.

kolostor

A Jogi Iskola karja az üzleti világ szakemberei (ügyvédek, közgazdászok, tanácsadók, bírák, bírák), akik gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek tanítási területükön.

A Jogi Iskola oktatói pedagógiai képzéssel és hivatással rendelkeznek, valamint széles körű ismeretekkel rendelkeznek az általuk tanított témákról. A szakmai gyakorlat lehetővé teszi a tanárok számára a jogi világ globális elképzeléseit, valamint tanácsadást és tanácsadást. A fiatal jogászok jogi gyakorlatának (MJA) mestere, az üzleti jogi mester (MDE), az üzleti adózási tanácsadás mestere (MAFE), az üzleti adózási tanácsadás továbbképzése (ASLE), valamint az analóg képzés , a kurzus végén a vállalat valóságán alapuló teljes látásmód lehet.

Karrierfejlesztés

Az FBS-nél segítjük a hallgatót, hogy tervezze meg szakmai pályafutását a legmegfelelőbb döntések meghozatalával, valamint hogy meg tudja tervezni és megvalósítani fő céljait.

Különböző szolgáltatások révén (Karrier tanácsadó, Coaching

Néhány karrierfejlesztési adat a következő:

  • 4-ből 5 diákból, akik szakmai gyakorlatot folytatnak, ugyanazon cégek által béreltek
  • A FUNDESEM diákok 95% -a javítja vagy megváltoztatja munkahelyét a mester befejezését követő két éven belül
  • Több mint 600 vállalat jelentkezett az Fundesem diákjainak álláshelyére
  • A 2017/18. Tanévben a vállalatok 130 diákot vettek fel

finanszírozás

Az FBS egy nonprofit alapítvány, amelynek célja a szakemberek és vállalatok fejlesztése. Emiatt az alapítvány hozzáférhetővé teszi a jogalkotás számára számos ösztöndíjat, így minden olyan diák, aki valóban elkötelezett a képzésben, gazdasági problémák nélkül teljesítheti a törvényi iskola mestereit. nagyon kedvező finanszírozás több pénzügyi egységgel.

Utoljára frissítve May 2019

Az iskoláról

The origins of Fundesem go back to 1965, when the School was created to meet the demand for a new generation of professionals. Since then and until now, we have defended the value of effort and the de ... Tovább

The origins of Fundesem go back to 1965, when the School was created to meet the demand for a new generation of professionals. Since then and until now, we have defended the value of effort and the demand for excellence as key points to the achievement of tangible results. Kevesebb